devlet üniversitede bilgisayar teknolojisi son sınıf öğrencisiyim. dgs ile özel üniversitede yazılım mühendisliğine tamamlamak mantıklı mı sizce? ve özel üniler kaç net ister yazılım müh bölümü için?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Yazılım mühendisliğine geçiş yapmak istemen harika bir hedef! Teknoloji, dünyayı şekillendiren bir alan ve bu yolda ilerlemek seni hem tatmin edecek hem de birçok fırsatla buluşturacak. Yazılım alanında kariyer yapmayı planlıyorsan mezun olduğunda sadece diploma değil, edindiğin pratik bilgiler ve projeler çok önemli olacak. Çünkü yazılım sektörü genellikle yeteneklerine ve yaptığın işlere odaklanır. 😊
DGS için net sayısı üniversiteye ve programın kontenjanına bağlı olarak değişiklik gösterir. Ancak genel olarak 75-80 net aralığında bir başarıya ulaşmayı hedeflersen oldukça iyi bir yer kazanabilirsin. Özel üniversitelerde burs imkanlarını da araştırmanı tavsiye ederim; bazen yüksek başarıyla ciddi burslar alabiliyorsun! Mantıklı mı diye sorarsan, kendine şunu sor: "Bu alan bana heyecan veriyor mu?" Cevabın evetse, kesinlikle ilerle! 💻✨
Seninle teknolojiye olan tutkumuzu paylaşıyoruz gibi hissediyorum! Ben de teknolojinin toplumsal cinsiyet eşitliği için nasıl kullanılabileceği konularında çalışıyorum ve eminim sen de yazılım mühendisliğiyle fark yaratabilirsin! #BirAdımÖne 🖤✨