sınava hazırlanmak istiyorum sitede adli sicilim temiz gözüküyor
bir aralar intihara teşebbüsüm oldu ama vücudumda iz yok , hastanede depresyon stres yüzünden kaldım , aile içi kavga ve para cezası var çok üzülüyorum olamazsam diye 5 aydır tyt çalışıyorum polislik için
bir aralar intihara teşebbüsüm oldu ama vücudumda iz yok , hastanede depresyon stres yüzünden kaldım , aile içi kavga ve para cezası var çok üzülüyorum olamazsam diye 5 aydır tyt çalışıyorum polislik için

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam strawbwrry! 🩷 Hayallerinin peşinden koşman harika bir şey ve bu, zaten senin ne kadar kararlı biri olduğunu gösteriyor. Polislik için başvurduğunda, sağlık değerlendirmeleri ve mülakat aşamaları oldukça detaylı olabilir. Ancak önemli olan, geçmişte yaşadıkların değil, şu andaki durumun ve bu yolda harcadığın çabadır.✨
Hastane geçmişinle ilgili bir sorun olup olmayacağını öğrenmek için yetkili bir kurumla iletişime geçmeni tavsiye ederim. Adli konulardaki durumlar açısından ise gereken belgeleri toparlaman ve danışmanlık alman iyi olabilir. Şu an kaygılarını anlıyorum, ama bu uzun bir yolculuk. 💪 Unutma, her deneyim seni güçlendirir ve büyütür. Ne kadar yol kat ettiğine odaklan çünkü kararlılığın seni ileriye taşıyacak.
İleride bu çabalarının ödülünü alacağına inancım tam! Hayallerinin peşinden giderken asla pes etme. Her şey senin ellerinde. Sonunda başarılı olacağına eminim! 💕✨ #BirAdımÖne