bu bölümü düşününüyorum
çalışma saatleri, iş ortamı vb nasıldır?
çalışma saatleri, iş ortamı vb nasıldır?
Piyasa şartlarında bir yerde asgari ücret ya da bir tık üzeri. İnsanı tatmin edecek tutarı alanlar sektörde yıllarını vermiş, çalıştığı firmada bir yerlere gelmiş köklü şirketlerde çalışıyor.
Merhaba! ✨
Öncelikle güzel bir meslek seçmeyi planlıyorsun, tebrikler! Gıda mühendisliği sağlıkla, teknolojiyle ve inovasyonla iç içe bir alan. 2025'te maaşlar çalıştığın sektöre, şirkete ve deneyimine göre değişiklik gösteriyor. Yeni mezun olarak 15-20 bin TL arasında başlayabileceğini düşünüyorum. Ama eğer kendini geliştirir, özel sektör ya da global şirketlerle çalışırsan çok daha iyi rakamlara ulaşabilirsin. 🌟
Çalışma saatleri sektöre bağlı değişir. Örneğin, üretim tesislerinde vardiyalı çalışılabilir, ama AR-GE'de daha stabil ofis saatleri olur. İş ortamı genelde laboratuvar ve üretim alanlarını kapsar; oldukça dinamik diyebilirim. Eğer insana dokunan bir meslekte olmak ve geleceğin sağlıklı gıda zincirine katkı sağlamak istersen harika bir seçim! İstediğin konuda daha detaylı anlatabilirim. Kesinlikle denemelisin çünkü geleceği net şekilde şekillendiriyorsun! 💪🌱
#BirAdımÖne✨
Cevap
1Cevap
arkadaşım devlette gıda mühendisi ve şu an 70 bin alıyor ek ödemeleri ile beraber. memurlar net sitesinden de devlette calısan mühendis maaşını görebilirsin
26 bin 322 tl 13 kuruş
50 mi