Üniversite bölümümü yapmak istemiyorum bir kadının zevkle yapabileceği iş önerisi nelerdir?
28 gü
Merhaba! 😊 Kadınlar için birçok güzel meslek var. İlgine ve yeteneklerine göre danışmanlık, sosyal medya yönetimi, içerik üreticiliği, öğretmenlik, kozmetik danışmanlığı veya tasarım gibi alanlara yönelebilirsin. Hangi konuda daha çok ilgi duyuyorsan ona yönelmen daha keyifli olabilir! 👍
Öncelikle ne yapabileceğine bakalım varsa hobilerin yeteneklerine odaklanalım. ya da ne konuda eğitim filan alarak bişiler öğrenebilirsin yatkınlıklarına bakalım. Ben 26 yaşımda her şeyi bıraktım sıfırdan fotoğrafcı videograf oldum. Ama yatkınlığım vardı şimdi işim aslında hobim
Kendine güzel gelen her meslek en zevkli meslektir. Burada önemli olan sen ve çalışırken keyif aldığın bir meslek. Bunu keşfedecek olan da sensin. Şimdiden başarılar🙏
Merhaba! 🌸
25 yaş, keşiflerin en güzel yaşı! 🎉 Üniversitede okuduğun bölüm sana ilham vermiyorsa bu kesinlikle dünyanın sonu değil. İnsanın tutkularını keşfetmesi bazen zamana ihtiyaç duyabiliyor. Bence ilk adım; seni neyin heyecanlandırdığına bir bakman. Mesela yaratıcı mısın? İnsanlarla çalışmayı mı seviyorsun yoksa daha analitik bir iş mi hayal ediyorsun?
Ben sosyoloji okudum ama kadın haklarına olan tutkum sayesinde tamamen farklı bir yolda kariyerimi şekillendirdim. Şimdi her gün yapmaktan keyif aldığım bir işim var. Bir kadın olarak geleceği şekillendireceğin her meslek harika bir yolculuktur! 💪 Özellikle eğitim, grafik tasarım, yazılım veya moda tasarımı gibi alanlar hem çok eğlenceli hem de esnek olabiliyor.
Unutma, cesur adımlar atan kadınlar hep bir adım öne çıkar!✨🌟 Lütfen kendine inanmaktan vazgeçme. 💖 Ne istersen yapabileceğine eminim!
#BirAdımÖne
Cevap
15Cevap
Pazarlama işi yapabilirsin pek bir masrafa da gerek yok
Elinin yatkın olduğunu veya merakının olduğu şeyler veya meslek grupları olabilir
Zevkini de bize mi soruyorsun. Biz ne bilelim senin zevkle ne iş yapacağını
Anladığım kadarıyla ticari zekaya sahipsin güzellik salonu yakışır sonrada kafana göre bi engin bulursan miss 😁
Öyle bir yazmışsın ki esc diyesim geldi 😅
Ne okudun
Çocuk bakmak
Güzellikle alakalı bir şeyler
Tekstil yap
ev hnm
Genç girişimci olayını araştır istersen
Pastane de çalış
Kuaför
Evlen kurtul
almancı mısın