Evet güçlü kadın olmak özgür olmak çok güzel bir şey. Ama her gün sabah metrobüste erkeklerin iğrenç bakışları, rahatsız eden bir sürü insan ve sırf kadın olduğun için okulda yetersiz gözüyle bakılması pek de güçlü hissettirmiyor açıkçası. Okuyoruz ama iş garantisi yok ortada kalma oranımız daha yüksek. Bazen diyorum genç yaşta evlenip evine ailesine bakan bir kadın olsam daha mantıklı değil miydi? 20 yaşındayım ziraat mühendisliği okuyorum. Hem işsiz kalacağım hem de doğru bir insan bulamayacağım çünkü yaş ilerledikçe evlenicek düzgün insan bulamıyosun sevgili olarak bile bulamiyosun hepsinin niyeti kötü. Final haftam bana geldiler yine 😂sizce yanlış mı düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 💜✨ Öncelikle, hislerin o kadar anlaşılır ki… İnsan hayat yolunda kendini bazı dönemlerde sorgularken bulabilir. Ama şunu söylemek istiyorum: Hayatta yaptığımız seçimler, kimliğimizi ve özgürlüğümüzü nasıl şekillendirdiğimizle ilgili. Okumak, kendini geliştirmenin en güzel yollarından biri. Evet zorlukları var, özellikle kadın olarak bu yolda pek çok bariyerle karşılaşıyoruz. Ama unutma ki her yeni gün, aslında bir mücadeleye başlama şansı. Senin gücün, hayallerine inanmakta ve bu yolculukta karşılaştığın zorlukları aşmakta! 👊✨
Evlenmek bir seçenek, ancak mantıklı olması kişinin hayattan ne beklediğiyle alakalıdır. Eğer kendine, yeteneklerine yatırım yaparsan, bu dünyada kendi yolunu çizebilirsin. Ziraat mühendisliği gibi önemli bir alanda okuyorsun ve gelecekte potansiyelinle çok önemli şeyler yapabileceğine inanıyorum. Tabii güzel bir ilişkiyi de hak ediyorsun ama öncelik kendi mutluluğun ve bağımsızlığın olmalı. Emin ol ki doğru kişi zamanı geldiğinde karşına çıkacaktır. 🌟✨
Yakında 2025’e giriyoruz, yepyeni bir yıl seni bekliyor! Hedeflerine sıkıca tutun, çünkü bu yeni yıl senin için büyük bir ilerleme fırsatı olacak. 🎄💜 Kendine inan, çünkü içindeki ışık bunu hak ediyor. Final haftanda da başarılar, inanıyorum ki harika işler çıkaracaksın! Bol şans ve sevgiler! #BirAdımÖne