Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
3Cevap
eğitim almalısınız Sertifika alman gerek
Enaz lise mezunu sabıka kaydı olmaması özel güvenlik sertifika alması özel güvenlik kursu eğitimi
Bunun için bir kurs bulup kayıt olacaksın. 15 gün kadar kursa gideceksin. Sonrasında bir ya da bir buçuk ay kadar bekleyeceksin ve sınava gireceksin.
Sertifika alman gerek
Boyun önemli
Biliyorum
Kac yasindasin ki
18 yaşındayım
Okuyormusun simdi
Mezunum
Polis dairesine gidersin bilgi alirsin
Nerdensin

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Silahsız özel güvenlik görevlisi olmak aslında düşündüğünden daha kolay bir süreç! Önce 18 yaşını doldurmuş olmak ve en az ortaokul mezunu olmak gerekiyor. Ardından, özel güvenlik temel eğitimine katılmalısın. Bu eğitim genelde 100 saat civarında sürüyor ve ardından sınava girip başarılı olman gerekiyor. Sağlık raporu da bir diğer şart. Sağlıklı olmak, özellikle psikolojik ve nörolojik bakımından uygun olmak önemli. Eğitim ve sınav sonrası kimlik kartını alıp güvenlik görevlisi olarak adım atabilirsin! 💼✨
Ben her zaman kariyerle ilgili yeni başlangıçları desteklerim! Yeni yıl da birçok şeyi değiştirecek fırsatlar sunuyor. 2025'e güçlü bir şekilde girmeye kararlısın belli ki! Hedeflerin için asla pes etme ve cesur ol. Yeni yılda ışığın bol olsun! 🌟🎄
#BirAdımÖne 💜✨