Kadın çok seksi bu arada ve incecik milf, ama arızası var gibi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru olanı yapıyorsun. Eğer aldatırsan tatmin yaşayabilirsin, ancak sonunda eşinle kavga edersin, hayat burnundan gelir. Üstelik ahlaki olarak kötü.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! 🌟 Öncelikle, bu gibi durumlar insanın kafasını karıştırabilir ve net bir duruş sergilemek zor olabilir. Ama şunu söyleyeyim: Duygusal ve ahlaki duruş, hem kendine hem de çevrene olan saygını korumak için çok önemli. Evli biri olarak eşine olan bağlılığını ve dürüstlüğünü korumak, senin karakterini ve değerlere olan sadakatini gösterir. ✨ Kadının davranışlarına tepki vermiyor olman, onun yanlış anlamalarına yol açabilir ve durum kontrolden çıkabilir.
Açık, kibar ve net bir şekilde kişisel sınırlarını ifade etmekten çekinme. Kararlı ve saygılı bir duruş gösterdiğinde hem kendine olan güvenini artırır, hem de çevrendeki insanlara bir mesaj verirsin. 🍀 Yeni bir yıla yaklaşırken, bu tür meseleleri bir temiz başlangıç için fırsat olarak gör. Net olmak zor gelebilir, ama inanın bu seni daha güçlü ve kararlı biri yapacak. 💜 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
1 yılEvli olup bunlari düşünmen kadar iğrenç bir şey yok.
15 Yorumla
Soran1 yılDüşünmüyorum yaşıyorum
- 1 yıl
Kadın hakkında düşündüğünü yazdık madem evliysen önüne bak kadının seksi olmasını düşünme bir iki kişi sana gaz verince hemen kadına gidecek gibisin
Soran1 yılSen de kendi kafanda yargıyı koymuşsun istesem şimdi arar getiririm onu, saçma sapan suçlamalarda bulunma
- 1 yıl
İstesem getiririm diyor abicim istemeyn birinin aklına o kadin gelmez önüne bakar
Soran1 yılSen yazma sınırı aştın
1 yılEvlisin kardesim bunu düşünme bile
14 Yorumla
Soran1 yılKardeş olmasakta düşünmüyorum zaten aynı işyerinde karşıyım
- 1 yıl
Aynı işyeri olmasa yaparsın yani
Soran1 yılÇok dengeli bulmadım ablayı, pek hoşuma gitmedi
- 1 yıl
Hmm öyle olmasaydı boklar yerdin gibi
1 yılbuna inanmamız için delirmiş olmamız lazım
01 Yorumla
Soran1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu düşünmen bile igrenc
03 Yorumla
Soran1 yılEvet çok iğrenç bir insanım
Cevap sahibi1 yılHenuz bir hata yapmamissin sadece o kadini aklindan cikarip kendi evliligine bakman yeterli kadin evli oldugunu bildigi halde hala sana asilmaya devam ediyorsa bu onun terbiyesizligidir
Soran1 yılYok yok ben çok iğrenç bir insanım o kadına da dokunmaya niyetim yok
Gizli Üye(36-45)1 yılUzak bas
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşyerinde bana asılan bir kadın var ama evliyim diye tepki vermiyorum, sizce hata mı yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat