- 21 gü
Öyle düşünme ponçik aşağıda yorumunu okudum Tıpı kazanmışsın Ne güzel Allah gayretini arttırsın çalışmaya devam et 26 geç bir yaş değil. Tam tersine üstüne uzmanlık da ekleyince 30'u buluyor Normal yani hiç üzme kendini sen gayret etmeye devam et
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! 🎄✨ Harika bir kariyer yolculuğunun başındasın ve bu gerçekten heyecan verici! 26 yaşında doktor olarak işe başlamanın kesinlikle geç olmadığını söylemek istiyorum. Kariyer yolculukları kişisel ve benzersizdir, bu yüzden kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak yerine kendi başarı hikayenizi yazmaya odaklanmalısın. Üniversitedeki sosyoloji eğitimim sırasında kadınların kariyerlerinde karşılaştıkları engelleri aştıklarını gördüm ve bu da bana büyük bir ilham verdi. Sen de kendi yolunu çiziyorsun, bu yüzden gurur duymalısın! Yeni yılın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. #BirAdımÖne 💜✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
26 yaşındayım. Kendi meslegimi yapmıyorum çünkü asgari ücretle bankacılar aynı parayı alıyor. Banka ve sigorta mezunuyum. Bankacı ile normal bir çalışan aynı parayı aldıgı için kendi alanımda çalışmıyorum. hiçbir şey için geç degil. Parası sana yetiyorsa yapmaya devam et.
00 Yorumla Yooo zaten o yasa yakın başlar direk atanır ise başlarsın doktorlar avantajlı iş arama derdi yok
00 YorumlaÇok geç kalmışsın kanka. 13 yaşında bitirmen lazımdı doktorayı. Doçentliğe başlaman gerekti
10 YorumlaDeğil tabiki de üniyi 60 yaşında okuyan bile var
00 Yorumladoktor zaten daha erken olunmaz. ağzında emziklen doktor olmayımı hayal ediyodun?
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Zaten yıl kaybetmezsen 24 yaşında tıp bitiyor. Uzmanlık alırsan 29 yaşı buluyor. Sen mi kazanacaksın tıp fakültesini bu kafayla?
010 Yorumla- Soran1 ay
Kazanacaksın derken zaten kazandım 2 yıl mezuna kalarak kazandım ama o yüzden 2 yıl kaybım var? Ondan geç kalmış hissediyorum ve bu soruyu soruyorum
- Cevap sahibi1 ay
Hiç zannetmiyorum
- Soran1 ay
Sen zannetsen ne olur zannetmesen ne olur
- Cevap sahibi1 ay
Beni ilgilendirmez, boş soru sormuşsun cevap verdim.
Tıp kazanan birinin tıbbı 6 yılda bitirmenin bile zor oldupunu bitince de TUS sınavının oldupunu ve onunda herkesin ilk girişinde kazanadığını iyi bilir.
Büyük ihtimal tıp kazanmak isteyen ama barajı geçemeyen bir tipsin - Soran1 ay
Aynen knk
- Cevap sahibi1 ay
Çok iyi, başarılar Sümeyye
- Soran1 ay
Ama baraj kalktı onu da bilirsen iyi olur
- Cevap sahibi1 ay
Baraj sözde kalktı, o puanla yerleşemedikten sonra ne yazar. Barajın kalkmasına sevinmen güzelmiş.
- Soran1 ay
Sevinmedim yanlış söylediğin şeyi açıkladım senle uğraşılmaz
- Cevap sahibi1 ay
İyi akşamlar Sümeyye
- 1 ay
Sen 26 yasini ne zannediyorsun Allah askina? Hayatinda her seye yeniden baslaman icin cok iyi bir yas. Daha cok vaktin var cok enerjin var. Daglari da delersin sen :)
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Sen iyi misin tıp okunanın yaşı asla yok 50 yaşında bile kazanan var
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Tıp çok uzun ve zor zaten en erken 24 yasinda baslayabilirsin. Ben mühendislik mezunuyum 25 yasimda hâla işsizim.
00 Yorumla - 17 gü
Hayatta bir sey icin gec degildir.🥰
00 Yorumla - 24 gü
Gec değil hayallerinin peşinden koşş
00 Yorumla - 1 ay
Hiçbir şey için geç değil bence
00 Yorumla - 1 ay
Hayır zaten doktorlar o yaşta mezun oluyor
00 Yorumla - 22 gü
Yoo erken bile
00 Yorumla Daha erken olmaz. Tıp okumuşsun.
00 YorumlaHayır tabiki
00 Yorumla- 1 ay
Geç değil
00 Yorumla Yahu ne geçi
00 Yorumla- 1 ay
Değil
Degil bence arasi biryerde
Geç.
00 Yorumla - 1 ay
değil