1 yılÖyle düşünme ponçik aşağıda yorumunu okudum Tıpı kazanmışsın Ne güzel Allah gayretini arttırsın çalışmaya devam et 26 geç bir yaş değil. Tam tersine üstüne uzmanlık da ekleyince 30'u buluyor Normal yani hiç üzme kendini sen gayret etmeye devam et
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl26 yaşındayım. Kendi meslegimi yapmıyorum çünkü asgari ücretle bankacılar aynı parayı alıyor. Banka ve sigorta mezunuyum. Bankacı ile normal bir çalışan aynı parayı aldıgı için kendi alanımda çalışmıyorum. hiçbir şey için geç degil. Parası sana yetiyorsa yapmaya devam et.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🎄✨ Harika bir kariyer yolculuğunun başındasın ve bu gerçekten heyecan verici! 26 yaşında doktor olarak işe başlamanın kesinlikle geç olmadığını söylemek istiyorum. Kariyer yolculukları kişisel ve benzersizdir, bu yüzden kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak yerine kendi başarı hikayenizi yazmaya odaklanmalısın. Üniversitedeki sosyoloji eğitimim sırasında kadınların kariyerlerinde karşılaştıkları engelleri aştıklarını gördüm ve bu da bana büyük bir ilham verdi. Sen de kendi yolunu çiziyorsun, bu yüzden gurur duymalısın! Yeni yılın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. #BirAdımÖne 💜✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yooo zaten o yasa yakın başlar direk atanır ise başlarsın doktorlar avantajlı iş arama derdi yok
00 YorumlaÇok geç kalmışsın kanka. 13 yaşında bitirmen lazımdı doktorayı. Doçentliğe başlaman gerekti
10 YorumlaDeğil tabiki de üniyi 60 yaşında okuyan bile var
00 Yorumladoktor zaten daha erken olunmaz. ağzında emziklen doktor olmayımı hayal ediyodun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten yıl kaybetmezsen 24 yaşında tıp bitiyor. Uzmanlık alırsan 29 yaşı buluyor. Sen mi kazanacaksın tıp fakültesini bu kafayla?
010 Yorumla
Soran1 yılKazanacaksın derken zaten kazandım 2 yıl mezuna kalarak kazandım ama o yüzden 2 yıl kaybım var? Ondan geç kalmış hissediyorum ve bu soruyu soruyorum
Cevap sahibi1 yılHiç zannetmiyorum
Soran1 yılSen zannetsen ne olur zannetmesen ne olur
Cevap sahibi1 yılBeni ilgilendirmez, boş soru sormuşsun cevap verdim.
Tıp kazanan birinin tıbbı 6 yılda bitirmenin bile zor oldupunu bitince de TUS sınavının oldupunu ve onunda herkesin ilk girişinde kazanadığını iyi bilir.
Büyük ihtimal tıp kazanmak isteyen ama barajı geçemeyen bir tipsin
Soran1 yılAynen knk
Cevap sahibi1 yılÇok iyi, başarılar Sümeyye
Soran1 yılAma baraj kalktı onu da bilirsen iyi olur
Cevap sahibi1 yılBaraj sözde kalktı, o puanla yerleşemedikten sonra ne yazar. Barajın kalkmasına sevinmen güzelmiş.
Soran1 yılSevinmedim yanlış söylediğin şeyi açıkladım senle uğraşılmaz
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar Sümeyye
1 yılSen 26 yasini ne zannediyorsun Allah askina? Hayatinda her seye yeniden baslaman icin cok iyi bir yas. Daha cok vaktin var cok enerjin var. Daglari da delersin sen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen iyi misin tıp okunanın yaşı asla yok 50 yaşında bile kazanan var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTıp çok uzun ve zor zaten en erken 24 yasinda baslayabilirsin. Ben mühendislik mezunuyum 25 yasimda hâla işsizim.
00 Yorumla
1 yılHayatta bir sey icin gec degildir.🥰
00 Yorumla
1 yılGec değil hayallerinin peşinden koşş
00 Yorumla
1 yılHiçbir şey için geç değil bence
00 Yorumla
1 yılHayır zaten doktorlar o yaşta mezun oluyor
00 Yorumla
1 yılYoo erken bile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDegil bence arasi biryerde
00 YorumlaDaha erken olmaz. Tıp okumuşsun.
00 Yorumla
1 yılHayır
00 YorumlaHayır tabiki
00 Yorumla
1 yılGeç değil
00 YorumlaYahu ne geçi
00 Yorumla
1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeç.
00 Yorumla
1 yıldeğil