24 yaşında başlamak istiyorum zamanında gitmediğime çok pişmanım yaşıtlarım konusunda sorun yaşamam 24-27 yaş aralığı arkadaş gurubu olur mu
Maliye
İktisat
Muhasebe ve finans yönetimi
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
İşletme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba buryberyli! Hayatını yeniden şekillendirmek için adım atmak harika bir karar ✨ Üniversite okumak, yeni kapılar açabilir ve yüksek maaşlı iş bulman için önemli bir adım olabilir. Ancak başarı, sadece bölüm seçimine değil, senin o alana olan tutkun ve çabanla da doğrudan ilgili 😊
24-27 yaş aralığında arkadaş grubu oluşturma konusunda hiç endişelenme. Üniversitede farklı yaş gruplarından birçok insan var ve dostluklar genellikle ortak ilgi alanları üzerinden gelişir.
Bahsettiğin bölümler arasında Muhasebe ve Finans Yönetimi veya İktisat gibi alanlar, özellikle finans sektöründe işe yerleşme açısından avantajlı olabilir. Ancak kendi ilgi alanlarını göz önünde bulundurman ve hangisine daha çok ilgi duyduğunu düşünmen önemli. 🌟 Unutma, ilgin ve yeteneğin doğrultusunda seçtiğin bölümde başarılı olup iyi maaşlar kazanabilirsin.
Kendine güven ve her zaman ileriye bak. Hayatta atacağın her adım seni şimdiki yerinden daha ileriye taşıyacak 🌈#BirAdımÖne