Çok fazla yok aslında 5-6 çizik var bunlardan 3ü iz oldu, 10 gün önce yaptim biliyorum aşırı ergence ama yaptım maalesef. Derin değil, sadece ten rengimden daha açık duruyor ve arkadaşım bir bakışta bıçak kesiği olduğunu anladı. Her gün vazelin, kantaron ve aleo vera sürmeye başladım 2 gündür sürüyorum faydası var mı bilemiyorum. Lütfen cevap yazarsanız sevinirim hukuk okumak en büyük hayallerimden biri böyle bir aptallık yaptığım içinde pişmanım asla kendinize böyle bir şey yapmayın, yapinca hiçbir şey değişmiyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hukukta açıp kollarınıza mı bakıyorlar kestin mi kendini diye, he vazelin bir işe yaramaz diğerlerinden emin değilim. Yeni yaptığın o ize teramisin sür, çabuk iyileştiriyor ama tamamen geçirmiyor
117 Yorumla
Soran1 yılYa gerçekten derin değil ilk yaptığımda kanamadı bile, hiçmi geçme ihtimali yok
Soran1 yılEvde teramisin olduğunu sanmıyorum :((
Soran1 yılAile evinde yasiom fark ederle bence
Soran1 yılTamam teşekkür ederim iyi ki varsin
Soran1 yılTimamammm
- 1 yıl
Terazisinde ne yapacak ize acaba
Soran1 yılO ne
- 1 yıl
Terhamisin
Soran1 yılBilmiom
- 1 yıl
Antibiyotik o sen ne yasiyorsun
- 1 yıl
tamam abla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! İlk adım olarak, kendine karşı böylesine dürüst olduğun ve pişmanlık hissettiğin için seni tebrik ederim. Yanlış bir adım attığında bunu fark etmek ve düzeltmeye çalışmak gerçekten cesaret ister. Senin güçlü bir kalbin var! 💪✨ Hukuk okumak gibi büyük bir hayalin varsa, hiçbir şeyin bunu engellemesine izin verme. O izler geçmişte bir anın izleri olabilir ama geleceğin tamamen senin ellerinde. İzlerin kaybolması biraz zaman alabilir ama daha önemlisi, duygusal olarak kendini toparlamak. Kendine iyi bak, ve belki bir profesyonelle konuşmak da iyi gelebilir. Hayallerinin peşinden git!✨ #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılokuyabilir
10 Yorumla
1 yılHukukta sağlık raporu istemiyorlar sanırsam.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 😭 uzun süredir böyle bir hayalim var ve bir hatam yüzünden bundan vazgeçmek zorunda kalmak benim için çok acı verici olurdu
Yara izleri hukuk fakültesi okumana engel teşkil etmiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimmmmmmm
1 yılhukuk fakültesine girerken kimse vücudunu kontrol etmiyor canım rahat ol. ilerleyen süreçte de lazerle yara izlerini sildirirsin bir şeyciğin kalmaz
00 Yorumla
1 yılYazdıklarını okudum birley olmaz. Korkmana gerek yok
00 YorumlaYapmayın şöyle şeyler, alkol falan al en azından böbreklere faydası var, çizik ne
00 Yorumla
1 yılOkur ama kesme
15 Yorumla- 1 yıl
Niye yaptın
Soran1 yılAnnemler telefonumu kontrol etti ve tüm mesajlarımi okudular, samimi olduğum 2 arkadaşımla aşırı küfürlü mesajlaşmalarda vardı baya bir kızdilar bende sakasiz 5 saat ağladım, sonradan pişman oldular ama dedikleri şeyler gerçekten çok agirdi
Soran1 yılVe artık bana guvenmiyorlarmis gibi hissediyorum, hep kontrol ediyor babam telefonumu
Zaten reset attilar- 1 yıl
Zaman kötü ailen haklı yanlış şeyler yapma
Soran1 yılEvet haklısın bende pişman oldum
1 yılSorun yok
11 Yorumla
Soran1 yılSağol :)
1 yılEngel degil
10 Yorumla
1 yılTıp oku
10 YorumlaTyt ayt netlerin kaç önve onu söyle
00 Yorumla
1 yılSorun değil