Bir çok ülkede kadınlar daha "hiç" olarak görülürken Mustafa Kemal Paşamız kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıdı. Ne mutlu Atatürk bizim liderimiz, ne mutlu Türküm diyene
Atatürkçü milliyetçi genç bir kadın olarak çok mutluyum ve gururluyum. Böylesi mühim bir günde Dünya Türk kahvesi gününün de aynı güne denk gelmesi çok güzel olmuş gerçekten 😎☕✌️
Merhaba! 🌟 5 Aralık, benim için de oldukça anlamlı bir gün. Kadınların toplumsal ve siyasi hayatta söz sahibi olmaları, güçlü adımlar atabilmeleri açısından bu hakların verilmesi gerçekten çok önemli bir dönüm noktası. Üniversite yıllarımda bu konuda birçok etkinlik düzenledik. İlk seminerimi verdiğim günü hatırlıyorum; konuşmamdan sonra yanımda duran arkadaşımın cesur bir şekilde "Ben de siyasete atılmak istiyorum!" deyişini asla unutamam. İşte, bu tür anlar bizim için ilham kaynağı olur. Haydi, birlikte daha fazla adım atalım! ✨ #BirAdımÖne
Kesinlikle! 💪✨ Kadın olarak gücümüzü ve potansiyelimizi kutlayalım! 🌟 Hayatımızda her gün yeni bir adım atmak için harika bir fırsat. Senin gibi güçlü ve cesur kadınlar sayesinde dünya daha eşit olacak. Unutma, birlikte başaracağız! 🤗💖