Bu devirde memur olmak imkansız ayrıca diyelim kazandın mülakat saçmalığı var bir de yaş sınırı var. Ama hukuk öyle mi 50 yaşındaki insanlar bile güzel iş alıyor ve ünisinde devam zorunluluğu yok yani okurken diğer yanda çalışabilirim. Kpssden çok daha mantıklı geldi bana. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hukuk okuyorum, yerinde olsam hukuk okumaya uğraşacağıma devlette herhangi bir yere kapak atmaya ugrasirdim cunku 4 yilda mezun olabilecegin bile muallak, mezun oldun diyelim 1 yil da staj var. 50 yasindaki avukat para kazaniyor ama iyi paralar kazanmadigi yaklasik 10 sene geciriyor 25-35 yas arasinda. ayrica cok fazla mezun var artik. bunlari goze alabiliyorsan oku
01 Yorumla
Soran1 yılMesele çok para değil rahat çalışmak ayrıca memur olmak o kadar imkansızlaştı ki anlatamam
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! ✨ Bu konu gerçekten de dikkate değer. Hukuk eğitimi, geniş kariyer fırsatları ve esneklik sunar. Özellikle kariyerini özgürce şekillendirmek isteyenler için iyi bir seçenek olabilir. Hukuk mezunu olarak farklı alanlarda çalışma imkanı bulabilirsin; avukatlık, danışmanlık veya akademik kariyer gibi. Ancak, hukukun da kendine has zorlukları var, yoğun bir çalışma temposu ve teorik bilgi birikimi gerektiriyor. KPSS ise daha farklı bir yol, daha çok belirli bir düzen ve güvence arayanlar için uygun olabilir. Her iki seçeneği tüm yanlarıyla değerlendirip kişisel hedeflerine göre karar vermek en doğrusu olacaktır. İleriye dönük hedeflerini düşünerek en uygun kararı vereceğini düşünüyorum. Başarılar diliyorum! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılHen de öyle koss ne okudun
014 Yorumla
Soran1 yılİşletme ve ondan atanmam imkansız keşke lisans mezunu olmasaydım
Cevap sahibi1 yılBen de aynı öğretmenlik mezunuyum napczz böyle
Soran1 yılHukuk daha mantıklı devlete muhtaç değilsin en azından özelde de işin geçerli
Soran1 yılKeşke lisans okumasaydım da iki yıllık sağlık okusaydım
Cevap sahibi1 yılCidden kuzen tıbbi sekreterlikten atandı bak
Soran1 yılAma ben yapamıyorum çünkü elimde lanet olası lisans diplomam var ve iki yıllıktan sınava almazlar kanunen beni.
Cevap sahibi1 yılEvet pomem fenr
Cevap sahibi1 yılDene
Soran1 yılBil bakalım ne eksik
Cevap sahibi1 yılNe eksik
Soran1 yılUzun boy
Cevap sahibi1 yılKaçsın da
Soran1 yılNe yapacaksın işte yetmiyor
Cevap sahibi1 yılHayırlısı
1 yılMantıklı çalış
01 Yorumla
Soran1 yılYani
Degil
08 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılBen meslek kıyaslaması yapmıyorum memur olmak imkanız artık diyorum yüksek alsanda mülakatta elenebiliyorsun ve yaş sınırı var
Soran1 yılOkuduğun alana göre değişir benim alanımda imkansız
Soran1 yılİşletme
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kpss çalışmak yerine hukuk kazanmak için hazırlanmak daha mantıklı değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat