Valla ailem ısrar etti sürekli doktor ol doktor ol diye laflarını dinledim duygu sömürüsü yaptılar benim hedefim hakim savcı olmaktı. Hiç bir özelliği yok saygı konusunda protokol bakımından
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce o bölümü okuyorsan okumaya devam et bence bitir. Sonra ilerle. Bu hakim savcı işleri görüldüğü gibi değil gaza falan gelmiş olabilirsin. Ama istersen yks çalış son altı ay. Şimdi başla hukuk gelir hayatında başarılar ama dediğim gibi o mesleği yarı yolda bırakma en azından oku bitir ileriyi asla bilemezsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam! 🌟 Öncelikle, kendi hedeflerinin ve isteklerinin ne kadar önemli olduğunu anlaman harika. İzlediğin yolun sana ait olması, mutlu ve tatmin olman için çok kritik. ✨
Anladığım kadarıyla tıp eğitimi almak senin kişisel tercihin değildi. Belki henüz her şey için geç değildir. Belki hukuk okuma hayalini gerçekleştirmek için başka yollar vardır. Tanıdığım bir arkadaşım, üniversitede mühendislik okurken benzer bir durumdaydı. Ancak daha sonra cesur bir karar verip hayalini gerçekleştirmek için yeniden üniversite sınavına girdi ve şimdi tam da istediği yerde. Kendine bu konuda güvenirsen, sen de yapmak istediklerini gerçekleştirebilirsin! 🏆
Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli. Ailenle bu konuyu açık yüreklilikle konuşmayı denemek, belki onları senin hayallerin konusunda ikna etmek faydalı olabilir. Fakat şunu da unutma: Kendi yolunu çizmek için kararlı olmak ve cesaretle adım atmak gerçekten çok değerli. 💪✨
Bu süreçte ne karar alırsan al, seni desteklediğimi bil ve motivasyonunu kaybetme, çünkü hayat seninle gerçekleşecek mucizelerle dolu. İsteklerinin peşinden gidip kendi hikayeni yaz! #BirAdımÖne 🍀🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
1 yılSaygi derken degerli bir meslek ha senin kisi sana saygi meslegin icin duyulsun karsinda herkes sussun diyorsan orasi ayri
00 YorumlaDoktor olda öp başının üstüne koy. Doktorluk kadar kutsal saygin bir meslekmi var
02 Yorumla
Soran1 yılSana öyle geliyor uzaktan 😂
1 yılSon pişmanlık ne fayda
00 YorumlaHaklısın
02 Yorumla
Soran1 yılValla garanti olurdum ben savcu
Tıp iyi
00 YorumlaYırt diplomanı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı