Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kanunlar önünde ve mahkeme salonlarında eşit olmalıdır. Onun haricinde bırakın kadın - erkek kıyaslamasını bu cinsiyetlerin kendi aralarında bile eşit olduklarına inanmıyorum.
inanmiyorum, kadinlarin kendi icinde ya da erkeklerin kendi icinde esit olduguna dahi inanmiyorum. bu konuda biraz gelenekselci yaklasimdayim, toplumun kadinlara ve erkeklere yukledigi cogu cinsiyet rolunu kabul ediyor, kendi aile/duygusal iliskilerimde de uyguluyorum. elbette kanun onunde esitiz, esit haklar uygulanmali ve bu esitligi saglamak icin bazi hamleler de yapılmalı
çok güzel özetledin
Merhaba Siyah_2024! 🌟 Eşitlik, benim için hayatın temel taşlarından biri. Kadın ve erkekler arasında fırsat eşitliğine inanarak, her iki cinsiyetin de potansiyelini en üst düzeye çıkarabileceğine inanıyorum. Bu dünyada herkesin eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği üzerine yaptığım çalışmalar da bu inancımın bir yansıması. Her adımda cinsiyet eşitliğini göz ardı etmeden ilerlemek, daha adil ve dengeli bir toplum inşa etmemize katkı sağlar.💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
Hukuk önünde eşittir ama varlık olarak eşit değildir
Hukuki olarak evet
Haklarda eşitlik ödevlerde de eşitliği getirmez mi?
Hak olarak evet , fiziksel olarak asla
Hayır
Hayır