Bir süredir işsizim, boş durmaktan çok sıkıldım. Evden nasıl çalışabilirim internet üzerinden? Biraz ingilizcem var bunu kullanabileceğim bir iş var mıdır?
Cevabın nedir?
Cevapla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılValla kadın olsam only fans çeker 1 yılda torunlarıma kadar yetecek Servet kazanır sonra tövbe eder paraları ezerdim
015 Yorumla
Soran1 yılBile isteye yapıp tövbe edince kimi kandırmış oluyorsunuz acaba tanrıyı mı kendini mi? Ahlaki değerleri kaybetmeden para kazanmanın yollarını arıyorum..
Cevap sahibi1 yılTanrı da bizi kandırıyor ona bakarsan. Yok Havva elma yemiş de yok şeytan ademe itaat etmemiş de ondan sizi dünyaya gönderip sınav yapıyorum falan fistan. Tanrı kimi kandırıyor? Çocuk muyuz biz? O bizi kandırıyorsa biz de onu kandırırız yapacak bir şey yok, kendisi de diyor zaten kısasta hayat vardır diye
Soran1 yılSen işine gelmesine göre yorumlamışsın. Kandıran tanrı değil insanlar, dikkatini çekerim. Yazılan her şey doğru değil, referansın vicdanın aklın olsun.
Cevap sahibi1 yılTanrı kavramını kullandığın için böyle bir örnek verdim.
Soran1 yılAllah tanrı yaratıcı hepsi aynı gözümde. Ne olursa olsun gözetildiğimizi düşünüyorum müdahale olsa da olmasa da. Bakış açım biraz farklı sadece.
Cevap sahibi1 yılNe olur ne olmaz diye dötü sağlama almak deniyor buna, bakış açısı farklılığı değil
Soran1 yılİnanıyorum kısaca, inanan birine yakışır şekilde davranmak gerekir.
Cevap sahibi1 yılİnanıyor olmanın konuyla alakasını anlamadım. Yap diye demiyorum ama bizi gözeten biri varsa muhtemelen odanda oturup bacaklarını videoya aldığında seni izleyeceğini sanmıyorum. Ne diyecek hmm bak sen şu zilliye dyip yukarıdan seni mi izleyecek? Hoş o izliyorsa onlyfansdaki fanlardan bi farkı kalmaz.
Soran1 yılAhlaki değerlerimden ötürü bunu yapmam, konuyla şu alakası var inanan biri vücudunu erkeklere sergileyerek para kazanmayı seçerse inancıyla ters düşer benim gözümde. Böyle bir şeyin etik olmadığını bilir zira.
Cevap sahibi1 yılDünyada 400 e yakın din ve inanış var. Vücudunu sergilemenin suç olduğu din veya inanış sayısı 10’u geçmez. Din diyince aklına ahlak ve ahlak denince de aklına bedeninin gelmesi tamamken İslamiyet etkisi.. yoksa beden ile inancın veya beden sayesinde iş yapmanın neresi kötü görünür. İnşaatçı adam da bedenini kullanarak çalışıyor, şimdi inşaat işçilerinin kendilerine saygısı yok, ahlaksızlar mı diyelim napalım
Soran1 yılKonuya hem doğru açıdan başlayıp yanlış açıya geçmişsin sanki biraz öyle hissettim okurken. Evet benim için böyle olabilir sadece islam da değil semavi dinlerde genel bir şeydir bu. Ama beden işçisiyle karşılaştırman pek mantıklı değil bana göre. cinsellik farklı bir konu. Sevgilinin ya da eşinin fiziksel güç kullanarak çalışmasına bir şey demezsin muhtemelen, fakat söylediğin gibi bir iş yapması? Aynı kefeye mi koyarsın gerçekten? En başta insanî ve içgüdüsel davranışlar ortaya çıkar aidiyet ve kıskançlık gibi. Ahlakî de bulamazsın ki bunu?
Cevap sahibi1 yılBir kere gelinen dünyada belli bir zümrenin tüm imkanlara sahip olup bir zümrenin her şeyden mahrum kalması da ahlaki değil. Senin bahsettiğin ahlaki normların tamamı da bu her şeye sahip olan zümrenin oluşturduğu ahlaki normlar. Dün bir haberde gördüm normal sıradan bir kadın onlyfans üzerinden 43 milyon dolar kazanıyormuş yıllık. Bu para her şey demek.. Böylesi bir paraya sahipken yaşanılacak hayatta oy veliye Ayşe’ye bunu yapamam, sadakatim de sadakatim demezdim açıkçası ben. Fazla duygusal bir yaklaşım olurdu.
Soran1 yılEvet ben de o duygusal kesimdenim. Para için bedenini pazarlamanın rsplktan farkı yok gözümde.
Cevap sahibi1 yılValla ben kadın değilim, onlyfans da kullanmıyorum. Sağlıkçıyım. Ama ben kendimi ırıspı gibi hissediyorum. Saat 1 e geliyor, duş alacağım yatacağım 5-6 gibi uyanıp tüm gün it gibi çalışacağım. Tüm gün başhekimi, müdürü oraya git burada çalış şu hastaya bak diyecek. Bedenimin yorulmasını geç, beynimi de akşam 5’e kadar pazarlamış olarak akşam eve it gibi argın Yorgun döneceğim. Bunun da ırıspılıktan pek bi farkı yok. Hatta ırıspılar daha az çalışıp 50 kat daha çok kazanıyor.
Soran1 yılHaklısın bişey diyemem o konuda yani düzgün bir mesleğe sahip olup o tarz kişilerden çok daha az kazanmak berbat bişey ve ne yazık ki dünyanın düzeni böyle. Bu düzeni kuranlar da insanlar, tabi sen bu yorgunlukla sebebe değil sonuca bakıyorsun haklısın, ben de aynı şartlarda çalıştım ve şimdi işsizim. Seçim işte ben bu şekilde kazanmak istemiyorum ve bi kadın olsaydın senin de böyle kazanmanı istemezdim. Elbette bu benim bakış açım.. umarım bi gün bu kölelik sistemi değişir ve biz o günleri görürüz..
Gizli Üye(30-35)1 yılçağrı merkezlerini deneyebilirsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Evden çalışmak, hem kendini geliştirmek hem de maddi olarak destek sağlamak için harika bir fırsat! ✨ İngilizcenin olması da büyük bir avantaj. Online olarak birçok alanda iş bulabilirsin. Mesela, içerik yazarlığı yaparak ya da online dersler vererek başlayabilirsin. İngilizcen varsa çevirmenlik yapabilir veya online müşteri hizmetleri pozisyonlarına başvurabilirsin. 📚
Kendi deneyimimden yola çıkarak, ben de freelance projelere katılarak tecrübelerimi artırmıştım. Bu süreçte kendini geliştirirken yeni şeyler öğrenebilirsin. Umarım en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun! 🙌 #BirAdımÖne