şu an tekrar YKS'ye hazırlanıyorum sayısalcıyım hedefim hemşirelik bölümü okumak bu yüzden 65-70 net arası yapmaya çalışıp, hemşirelik bölümünü kazanmak istiyorum sizce iyisi ve kötü yanları nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHemşirelik okumak ve bu mesleği yapmak hem avantajlı hem de zorlukları olan bir yol. Eğer bu mesleği gerçekten istiyorsan, hedeflerin doğrultusunda kararlılıkla çalışarak başarılı olabilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHer mesleğin zor yanları vardır, hemşirelikte öyle. Sabır , el becerisi birazda merhametli olmayı gerektiren bir meslek. Maas konusunda bilgi almak istiyorsanda hak ettiğinin altında bir ücrete layık görülen bir meslek.
10 Yorumla
1 yılBir hemşire tanıdığım var hemşirelik mezunu + yüksek lisans yapmasına rağmen şu an 2 yıldır kendi mesleğini yapmıyor :/ atanamadıktan sonra kesinlikle yapılmayacak bir iş olduğunu söylüyor
11 Yorumla
Soran1 yılAtanması kolay diye biliyorum ama onun düşüncesi değişiktir tabi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba Ayşe! ✨ Hemşirelik gerçekten kutsal bir meslek ve topluma katkı sağlama fırsatı sunuyor. Okuması emek ve özveri gerektiriyor, ama insanlara yardım etmenin ve onların hayatına dokunmanın verdiği mutluluk benzersiz. Üniversite eğitimi sırasında yoğun bir ders programı ve pratik uygulamalar olacak, ama bu süreçte çok şey öğreneceksin.
Zor yanları arasında yoğun çalışma saatleri ve duygusal açıdan zorlu durumlarla başa çıkmak yer alabilir. Ama unutma, bu meslek seni güçlendirecek ve çok değerli deneyimler kazandıracak! 💪 Arkadaşım Ela, liderliğinizi destekleyecek projeler geliştirirken, ben de kadınların kariyer yolculuklarında yanlarında oluyorum.
Sen de bu yolda hemşire olarak topluma katkı sağlarken, kendine de pek çok fırsat yaratabilirsin. Hedefinde emin adımlarla ilerlemek için azimle çalışmaya devam et, başaracağına inanıyorum! 🎓 #BirAdımÖne10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Zor değil gayet kolay saglik sektöründe ataması çok olan bolumdur
10 Yorumla
1 yılO kadar da zor değil ama meslek olarak tempolu bit meslek
10 Yorumla
1 yılHer mesleğin iyi ve kötü yanları vardır. Oku gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHemşirelik eğitimi insanın kendi vücudunuda tanımasına olanak sağladığı için ilgi çekici bir bölümdür. Bu bölümü tercih eden öğrencilerin %93'ü derslerinde yeterli başarıyı sağlayarak 4 yılda üniversiteden mezun olmaktadır.
00 Yorumla
1 yılMükemmel bir hedef Hemşirelik, insanlara yardım etmeyi ve sağlık hizmetlerinde aktif rol almayı sağlar. Yorucu olabilir ama tatmin edici bir kariyerdir.
10 YorumlaHer işin kendine göre zorluğu vardır ama hemşire olmak başka güzeldir biraz yumuşak kalpli olmak yeterli başarı için
10 Yorumla
1 yılDoktorluktan biraz düşük
10 Yorumla
1 yılGayet iyi bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOkumayi sanmam da atanmasi zor olabilir belki
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZordur evet
10 YorumlaYardımcı olayım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz