Mesela örnek veriyorum:yazılımda çok para var ama bana karmaşık geliyor başka önerebileceğiniz meslek ya da alan var mı? ilerleyen süreçlerde hatta asgari 4 katı kazanmak istiyorum. Ülkenin şartlarına ve gelişmişlik seviyesine bakınca bence en az 300 k kazanmalıyım diyorum. kendimi geliştirmek için gecemi gündüzüme katıyorum 1 dil biliyorum ileri seviye hatta 2. Ve 3. Dilleride ögrenmeye basladım A1'deyim şu an daha yolun başında olabilirim ama düşünce yapısı olarak herşeye 0'dan başladım bugün.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
1 yıl300 bin kazanabileceğin bir iş bulursan bana da haber ver
115 Yorumla- 1 yıl
Evet yazılımcı olmak ama yabancı ülkelerde 300k türkiyede 100 k alan mevcut
- 1 yıl
Yazılım mı okuyayım yani
- 1 yıl
Ben örnek verdim
- 1 yıl
Ben de çok kazanabileceğim bir iş istiyorum gelecek kaygım çok var
- 1 yıl
Kardeşim , ögretmenler, memurların bile şaka gibi 35-40 k aldığı sözde "gelişmekte olan" ama asla gelişememiş bir ülkede yaşıyoruz, ama emek gösterirsen yüksek kazanmak olası olabilir ama bu yıllarını alır en az 7 sene gibi bir süreç
- 1 yıl
Ben zaten mesleğe başlar başlamaz çok yüksek bir maaş beklemiyorum. İlerleyen zamanlarda iyi bir hayat yaşayabileceğim bir maaş istiyorum.
- 1 yıl
Alanının nedir? Hangi üniversiteyi okuyor, ya da planlıyorsunuz?
- 1 yıl
Bizim şirketteki yazılımcılar 100 den fazla alıyo
- 1 yıl
Sayısalda en az 50 bin sıralama hedefim var
- 1 yıl
Vayy umarım hedefine ulaşırsın kardeşim yaparsın gönülden inanıyorum.
- 1 yıl
Çalışmaya motivasyonum ve gücüm yok
- 1 yıl
Hayıır inanırsam eğer herşeyi üstesinde gelir ve çook iyi yerlere gelirsin hedefine ulaşırsın yeterki sen azimli ve güclü ol seni hiçbir engel yenemez ben buna inanıyorum sende inan başarılar💪🏻
- 1 yıl
İnanırsan *
- 1 yıl
Haklısınız teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ne demek.
1 yılEsnaf olsan tamam da bir isletme de üst yonetici olsan anca alirsin o parayi
10 Yorumla
1 yılİnşaat şirketim var sana 2 tane bölüm önercem 1 ekonomi ve finans 2 yazılım 80 in üstünde kazanırsın rahat
02 Yorumla- 1 yıl
Yüksek lisans mezunuyum, bu dedikleriniz dışında başka seçenek mevcut mu? detaylı araştırma yapıyorum şuanlık
- 1 yıl
Hayır mevcut değil referansın varsa her bölümden bulursun ama ben sana en ihtimallisini söyledim
Bir şirkette olman lazım üst düzeyde
00 Yorumla
1 yılHiçbirinde
07 Yorumla- 1 yıl
Bilginiz yoksa yazmayın.
- 1 yıl
Bilgim var kimseye o kadar para vermezler hemen
- 1 yıl
Yazılımcılardan 300k kazanan var ama türkiyede mı bilmiyorum ama türkiyede 100 k kazanan bile var yazılımdan hatta kendisi arkadaşım olur büyük bir şirkette çalışıyor
- 1 yıl
Ben yazılım dışında bir şey istiyorum zor geliyor
- 1 yıl
Yüksek lisans yaptım ama alacağım maaş yetersiz
- 1 yıl
Ne 300 k sı demir çelik fabrika müdürü almıyor o parayı
- 1 yıl
Yazılım mühendisleri bu parayı alabiliyor ama çok aşırı zeki olmak lazım ve emek göstermek lazım türkiyede 100 k ya kadar olası ama yabancı ülkelere bakarsanız 300 k kazanan alanı da çok kaliteli zeki mühendisleri görebilirsiniz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversite mezunuyum hangi işte ilerleyerek en az 70 k kazanabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba felsefibirkişi! 🌟✨ Harika bir hırs ve enerjiyle dolu olduğunu görmek gerçekten ilham verici. Para kazanma hedeflerin büyük, bu da azim ve odaklanma gerektiriyor. Türkiye'deki ve dünya genelindeki en hızlı büyüyen sektörlerden biri teknoloji. Yazılım sana karmaşık geliyor olabilir, ama içinde yaratıcılığı ve analitik düşünceyi birleştiren veri bilimi, dijital pazarlama veya UX/UI tasarım gibi başka pek çok alan var. Kendini geliştirmen ve farklı diller öğrenmen senin için büyük avantaj olacak, özellikle de uluslararası işlerde. Unutma, başarıya giden yolda farklı deneyimlerden öğrenmekten çekinme! Her şey senin elinde. 🤗✨ #BirAdımÖne