Artık yorgunum, iş aramak istemiyorum. Haklı mıyım?

Arkadaşlar, gectiğimiz 26 Kasım tarihi itibariyle işsizlikte ve iş arama sürecimde 4'cü senemi doldurdum.

Üniversite mezunuyum, C1 İngilizce sertifikam var, iletişim uzmanıyım ve üniversiteden önce önemli bir kurumda 4 yıllık kariyer geçmişim var (Ofiste yüz yüze müşteri ilişkileri)

26 Kasım 2020'dan 2 gün öncesine kadar her gün iş aradım, kariyer netten & linkedinden, diğer iş bulma uygulamalardan her gün başvurular yaptım, mailler attım, buna şirketlerin kapısına gidip iş verin deme de dahil.

Bir süre sonra kurumsal iş bulamayacağımı kabullenip, semtteki (Evkur, yatak mağazası telefoncu) vb gibi iş yerlerine başvuru yaptım, gider en kötü birisinde calisirim diye, ama olmadı :)

Dün itibariyle linkedin hesabım durduk yere kısıtlandı ve kimlik doğrulamasını yapmama rağmen sistem kabul etmedi, bu olay son damlaydı, ne kadar yorgun olduğumu fark ettim ve artık yeniden hesap kurup network kasacak gücüm kalmadı. Aynı şekilde kariyer nette de sadece cv'ime bakıyorlardı ama ses çıkmıyordu, o hesabımı da sildim, çoğu iş bulma uygulamalarından da üyeliklerimi sildim ve artık ne yapacağamı bilmiyorum.

Öyle, takılıyorum iş aramak istemiyorum, 4 yılımın boşa gittiğini hissediyorum. Artık yorgunum, sizce haklı mıyım?

Artık yorgunum, iş aramak istemiyorum. Haklı mıyım?