Hayata nasıl tutunuyorsunuz?

24 yaşındayım iki üniversite bitirdim öğretmenim ve iletişimciyim. Hiçbir şekilde iş bulunmuyor atama desen zaten yok. Deneyim yok diye almıyolar ya da alacakları pozisyona uygun görmüyolar. Evde calışmıyorum diye laf ediliyor tüm sülaleden hala iş bulamadın mı baskısı. İçimde gram yaşama tutunacak heves ve mutluluk kalmadı ya nasıl bir gelecek kurucam cıkış yolu bulamıyorum. Ailem hayatları istedikleri gibi olmadı diye hergün konusurken duyuyorum üzülüyorum ve onların hayatı için çabalamak istiyorum kendi geleceğimi kendimi düşünemiyorum. Kendim için bişey yapacak olsam bencillikmiş gibi vicdan azabı çekiyorum. Kısacası mutsuzum ve hayata nasıl tutunucam çıkıs yolu arıyorum. Psikolojik mental ruhen ne varsa her acıdan çöktüm 24 yaşında genç biri gibi hissedemiyorum sanki herkes yoluna bakmıs da ben kalmışım. Uzun bir ilişkim vardı biteli bir yıl oldu üstümde bıraktıgı kötü özellikleri fe atamıyorum özgüvenim kalmadı yok oldu. Bir iş görüşmesine gitmek için günlerce kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Kim beni neden alsın beni begenmezler gibi düşüncelerle boğuluyorum. En azından benzer şeyleri yaşayan varsa bana biraz akıl verin lütfen

Hayata nasıl tutunuyorsunuz?