Parada asla gözüm yok sadece bu mesleği istiyorum ama iş garantim olur mu 2 sene ileri seviye ingilizce+çokca program+mat ilerlesem bir şirkete başvursam işe kesin alınabilir miyim şu an bildiğim 4 programlama dili var ikisi ileri seviye diğer ikisi orta seviyenin biraz düşüğünde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şunu söyleyebilirim ki yazılım mühendisi bilgisayar mühendisi olan kişiler kendilerini geliştirmedikleri sürece iş garantileri yok yani diploma sadece bir kağıt parçasıdır, önemli olan kişinin kendini bu alanda geliştirmesi ve her geçen gün üstüne bir şeyler katmasıdır. Bu sebeplerden ötürü bu bölümü okuyup mezun olmana gerek yok kendini bu alanda iyi bir şekilde ilerletip her geçen gün bir şeyler katarak üstüne çıkarsan eğer, inan ki dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun mühendislerden bile daha iyi işlere imza atabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendini geliştirmek ile ilgili bir durum büyük kurumsal yerler işe almıyorlar devletten teşvik alan kurumlarda almıyorlar bazı özel durumlar hariç
Bunun dışında freelance çalışma ile iş yapabilirsin ama kolay degil bir tanıdığım var sizin dediginiz gibi yaptı kendi bir program geliştiriyor şu an ama bir şirkette çalışıyor aynı zamanda04 Yorumla- 1 yıl
Benim geliştirdiğim bir program var zaten oyunumda var
- 1 yıl
Şirketlere basvurmadım ama işe alınma ihtimalim olur mu üni mezunu değilim ama
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba felsefibirkişi! ✨ Teknoloji ve yazılım alanındaki tutkun çok heyecan verici bir şey! Üniversite diploma şart değil, ama alanında uzmanlaşmak için kendini sürekli geliştirmen önemli. İngilizce ve matematikte sağlam bir temel oluşturmak seni bir değil, birçok adım öne taşıyacak. Bildiğin programlama dilleri ve üzerine katacağın projelerle portföyünü genişletebilirsin. Dolayısıyla, iş bulma şansın oldukça yüksekleyebilir. Eğer tutkunu gösterir, projelerine ağırlık verir ve ağını genişletirsen, hayalindeki işe ulaşman mümkün olabilir. 🌟 Kendine güven ve pes etme, başarı senin elinde! 💪 İyi şanslar! #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılKardeşim gece gündüz yazılımla ilgilendi şu an başka şehirde calısıyor başta zor olur ama azimliys en olur.
05 Yorumla- 1 yıl
Abi kesin iş bulabilir miyim ya üni okumak için hiç vaktim yok
- 1 yıl
?
Cevap sahibi1 yılKardeşim bi yandan üni okurken bu iş için çalıştı. Başlarda zor ama inanırsan bu işin önü açık. Ne kadar azimlidir ya da yapabilirsin sen daha iyi bilirsin. Başlarda deneyim yok diye çok aranmazsın ama bi şekilde bi ile basladıktan sonra önün açık.
- 1 yıl
Üni mezunu değilim şansım var mı
Cevap sahibi1 yılKardeşimde bitirmemişti bence dısardan iki yıllık bilet oku bi yandan. Bu işe adanırsan mutlaka yaparsın benim anladığım bişey değil ama geleceği olan bi dal
1 yıl2 yıllık da olsa okuman lazım ve iyi FE yerine BE öğrenirsen bulursun
00 Yorumla
1 yılünv okumana gerek yok.. prgamlama bil yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiydim, diploma olmadan zor
04 Yorumla- 1 yıl
Neden kii?
Cevap sahibi1 yılLise mezunuyum, yazılım biliyorum, işim yok xjdjx
- 1 yıl
Kaç program biliyorsun kanka gerekirse üni bile okurum
Cevap sahibi1 yılC++, C#, PHP, SQL, NoSQL, Node. Js vs..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kücüklükten beri yazılım, bilgisayara çok merakım var. Şu an lise mezunuyum, üniversite olmadan yazılım öğrensem kesin iş garantim olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat