Benim ikimizi de geçindirecek durumum var bana kalsa çalışmasın, ama eğer kendisi çalışmak istiyorsa çalışamazsın diyerek önüne engel koymam. Tamamen kadına kalmış bir şey yani.
Evet bence ihtiyaç varsa kadın da çalışmalı birbirlerine destek olmalılar tabi ki her konuda evlilik bunu gerektirir çünkü sizin sizden başka kimseniz yok artık
Bence kesinlikle çalışmalı evlilik sadece Dicle veya fırat nehri olmamalı ikisi olmalı ve sonunda birleşmeli her iki bireyin de kendilerine ait bir hayatları olmalı
İşte sizin gibi eşlere işten gelince güzel bir yemek ardından tatlı güzel bir karşılama çocuğuna iyi bir anne olma sabah kahvaltısını hazırlayıp öpüp sarılarak işe yollama her gece güzel bir an yaşatma sizin gibi erkekler bunları hakediyor.🙏🏻
Estagfrullah, kadın düşmanı değilim. Çalışma hayatının büyük bir bölümün de çok ucuza çalıştırılıp ezilen kadınlarımız var. Bu kapitalist sistem de onların hakkından daha az paralara calistirirlip emeklerinin sömürüesini istemiyorum
Çalışmamak rahatlık değildir tembelliktir. Ayrica çalışmasin da erkeklerin eline mi baksın. Malum erkek pek bir sadakatsiz her an çekip gidibilme luxu olmali kadınların
@kızılcıerbeti1313133 taşımak zorunda değilsin. Yapmazsin olur biter. Mümkünse senle de eşit olmayalım zaten. Her ay reglınızı biz erkekler çekiyoruz. Erkekler regl olsa bir saniye cekemezsiniz.
Bir kadından parasal yönden destek bekliyorsan vay haline paran yoksa evlenme kardeşim. Parasız erkeğe kendi anası babası bile katlanamıyorken bir süre sonra onların bile gözüne batıyorken elin kızı neden katlansin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Bence çalışmamali tekstil ortamnda evliler bekarlarla dullar evlilelerle takiliyo kadın bozulcaksa calismasn
Benim ikimizi de geçindirecek durumum var bana kalsa çalışmasın, ama eğer kendisi çalışmak istiyorsa çalışamazsın diyerek önüne engel koymam. Tamamen kadına kalmış bir şey yani.
👏👏
Evet bence ihtiyaç varsa kadın da çalışmalı birbirlerine destek olmalılar tabi ki her konuda evlilik bunu gerektirir çünkü sizin sizden başka kimseniz yok artık
Yok ***sura o* sura yatsın evde popiş büyütsün...
Bizde köpek niyetine besleriz..
Organk eve kim bakacak kadın görevi başka erkek görevi başka birde söyleniyor😂😂😂
Fırsatı varsa tabiki çalışmalı. Kocasının eline bakacağına kendi parasını kazanır harcar
Kadının kendi isteğine kalmıştır ekonomik olarak daha rahat olmak istiyorlarsa çalışnalı
Bence kesinlikle çalışmalı evlilik sadece Dicle veya fırat nehri olmamalı ikisi olmalı ve sonunda birleşmeli her iki bireyin de kendilerine ait bir hayatları olmalı
Bence kadın evi geçindirmek için ya da para için çalışmamalı işini seviyosa çalışmalı çalışmayı sevmiyosa çalışmamalı kesinlikle
İsterse çalışsın istemezse çalışmasın ama geçinebildikten sonra ben çalışma derim ama zorlamam
Kadın çalışmamali eve kim bakicak ozamn kadın zaten evde 10 görevi yapıyor önün üstüne birde disardami çalışsın 🤦
Bence kadin bu konuda istedigini yapmali adamin calisacaksin demesi de hayir otur oturdugun yerde cocuk bak demesi de ayri itici
Hayır kesinlikle ev hanımı olması gerekir ve eşine hizmet edcek
Çalışmak zorunda değil çalışmak istiyorsa da kendine kalmış
Erkek gibi erkek bee
İşte sizin gibi eşlere işten gelince güzel bir yemek ardından tatlı güzel bir karşılama çocuğuna iyi bir anne olma sabah kahvaltısını hazırlayıp öpüp sarılarak işe yollama her gece güzel bir an yaşatma sizin gibi erkekler bunları hakediyor.🙏🏻
Teşekkür ederim kadın da herşeyi hak ediyor sevilmeyi değer görmeyi hak ediyor yaşatmak lazım çocuk gibi sahip çıkıp sevmek lazım
İstiyorsa çalışmalı ekonomik özgürlüğü olmalı her kadının
Bu eşime kalmış bir şey ister çalışır ister çalışmaz nasıl isterse
Ne kadar geri kafalı insanlar var ya tabii ki çalışmalı
Çiftler arası anlaşmaya bağlı o, ben çalışmayı tercih ettim
Boşuna o kadar okul okuyup çile mi cekiyorum ben calisirim kendi parami kazanirim kocaya bagli kalmak istemem
Çalışmalı, kendi ekonomik özgürlüğü olmalı
Kadın buna kendi karar vermeli
Kadın hiçbir şekilde calistirilmamali
Kadın düşmanı, kadın hayatın her alanında olacak hemşire doktor öğretmen mühendis vb.
Estagfrullah, kadın düşmanı değilim. Çalışma hayatının büyük bir bölümün de çok ucuza çalıştırılıp ezilen kadınlarımız var. Bu kapitalist sistem de onların hakkından daha az paralara calistirirlip emeklerinin sömürüesini istemiyorum
Hevesini alana kadar çalışır sık boğaz etmek istemem :) ama çalışmaması taraftarıyım
Tabi kadın çalışmasın eve kapatın vazo gibi kadın bir eşya zaten
Eve kapanmasın gelsin yanımda dursun çalışmamanın dışındaki rahatlığı sağlıyorum zaten
Çalışmamak rahatlık değildir tembelliktir. Ayrica çalışmasin da erkeklerin eline mi baksın. Malum erkek pek bir sadakatsiz her an çekip gidibilme luxu olmali kadınların
Yapma işte şunu
5 dk dinle beni sonra ne yaparsan ya istediğin herşeyi yapacağım söz
Görmüyor musun senin için olan çaba mı
İyi tamam bu sondu daha uğraşmayacağım
Bu tercihi ben kadına bırakırım
Her zaman çalışmalı
Gecinmek icin sart gibi
Ö
Çalışmaması için bir neden var mı?
Her ikisi de çalışmalı kadın da erkek de
İsteyen çalışmalı
çalışmasak da olur kocamız zengin olursa
Duruma göre değişir ve işe göre
Evet istiyorsa çalışsın ve kendine çocuklarına destek olur eşine degil
Çalışmalı. Boş kalırsa kocasının başının etini yer
Hem erkek hem kadın çalışmalıdır.
Çalışabilir bence zorunlu değil ama tabikide
Keyfi bilir ister çalışır ister çalışmaz
Evet istiyorsa çalışmalı
Kadın çalışmalı , erkek calismamali
İstemede kızın bqbasınada söyle bunu iyi bir dövüp adını gay 'e cikarsinlar
İstemeye gitmek istemiyorum
Beni istemeye gelsinler istiyorum
Cinsiyet eşitliği geleli çok oldu 🤔
9 ay karnında çocuk taşıyıp kahrını çektiğin zaman eşit oluruz
@kızılcıerbeti1313133 taşımak zorunda değilsin. Yapmazsin olur biter. Mümkünse senle de eşit olmayalım zaten. Her ay reglınızı biz erkekler çekiyoruz. Erkekler regl olsa bir saniye cekemezsiniz.
Öğretmenlik yapması 6 -7 saatlik maximum çalışabilir
Hayat müşterek
9 ay karnında çocuk taşıyıp kahrını çektiğin zaman hayat müşterek olur
Ama ev isi yapmıyorsunuz
Ben çalışsın isterim şahsen
Kendi kararı. İsterse çalışır
Karım isterse çalışır isterse çalışmaz
Gerekiyorsa çalışmalı
Evet çalışabilir tabiki.
O nasıl isterse o olur 🙂🙂
Çalışmak istiyosa çalışır
Kendi tercihi çalışadabilir çalışmayada bilir
Gerektiği yerde ama ev işleri de ortak olmalı
Evli bekar farketmez her kadın üretmeli çalışmalı
Erkeğin maaşı aileyi çıkartıyorsa hiç gerek yok.
İstiyorsa ve ihtiyacı var ise evet.
Adam yetebiliyorsa gerek yok
iki taraf da çalışsın işte
Destek amaçlı olabilir duruma göre
Bir kadından parasal yönden destek bekliyorsan vay haline paran yoksa evlenme kardeşim. Parasız erkeğe kendi anası babası bile katlanamıyorken bir süre sonra onların bile gözüne batıyorken elin kızı neden katlansin
Keyfine kalmış
Kadının isteğine bağlı
Tabii ki
Calismali
Calisin köleler
😂😂
Yazık kendine köle mi demek istedi o az önce öyle mi gördüm😂😂😂😂