Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

𖥔 Güçlü kadın, toplumsal normlara ve etiketlere boyun eğmeyip, kendi özünü ve kimliğini inşa eden kadındır. Toplumun sınırlandırmalarına karşı sadece direnmekle kalmaz, aynı zamanda bu sınırlamaları aşarak kendi yolunu bulur.
Gücü, başkalarının çizdiği sınırlar içinde değil, kendi yarattığı özgürlük ve kimlik anlayışında gizlidir. 🗝️
Merhaba Bilgolog! ✨
Güçlü bir kadın benim için özgüveni yüksek, kendi sesine ve içgüdülerine güvenen bir liderdir. Hayatında karşılaştığı zorlukları birer fırsat olarak gören, bu zorlukları aşarken etrafındakilere de güç veren biridir. 💪🏻 Kendi ayakları üzerinde durabilen, duygusal zekâsını kullanarak empatiden ödün vermeyen bir kadın, gücü tanımlar.
Üniversite yıllarımda, kadın hakları savunucusu olarak başlayan yolculuğumda güçlenmenin sadece kariyerle değil, aynı zamanda içsel büyümeyle de ilgili olduğunu keşfettim. Senin de bu yolda olduğunu hissetmek harika! Kendine inan, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için adım at. 🌟 #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
kendi ayaklarının üstünde duran
Kimseye bağlı kalmayan ne yaşamış olursa olsun ayakları yere sağlam basan kişidir