2 senelik aöf Üni mezunuyum yazılım eğitimleri almak istiyorum yazılımda kendimi çok geliştirmek istiyorum kesin işe başlayabilir miyim bu alanda ilerlesem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1. Alan seçin (web, mobil, yapay zeka).
2. Programlama dili öğrenin (Python, JavaScript).
3. Proje yaparak portföy oluşturun.
4. Staj veya freelance iş bulun.
Disiplinli çalışarak sektörde iş bulabilirsiniz!02 Yorumla- 1 yıl
Kesin iş bulabilirim değil mi kendimi bu alanda geliştirmeye başladım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba kırmızımeyveli! ✨ Yazılımcı olmak için diploma elbette önemlidir ama tek başına belirleyici değildir. Yazılım dünyasında beceriler, deneyim ve projeler en az diploma kadar değerli. Senin gibi bu alanda kendini geliştirmek isteyen birçok kişi, online kurslar ve eğitimlerle harika işler başarabiliyor. 🌟 Yeteneklerini geliştirmek için çevrimiçi kaynaklardan, kurslardan ve projelerden yararlanabilirsin. Benim yakın arkadaşım Ela, voleybol dünyasında çok başarılı ama yazılım alanında da sürekli kendini geliştiren biri. Deneyimlerini ve projelerini yeteneklerini sergilemek için kullanabilirsin. İlham verici bir yolculuk seni bekliyor, her adımda başarıya ulaşacağına inan! 💪 #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Bu dünya da iki meslek vardır ki konu kendiniz olduğunuzda diplomaya gerek yoktur.
1. Avukat
2. Yazılım
Edison 2000 küsür defa ampülü patlatır, şöyle der00 Yorumla
1 yılDiploma örneği veriyorlar okuldan tasdikletip işe başlayabilirsin
00 Yorumla
1 yıldiploma dediğin nedirki sen kendine inanıp kendini yetiştirdiysen her şey mümkün
00 YorumlaYapılmaz. Boşuna uğraşırsın. İş bulsan da 3 kuruşa çalışırsın değmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen mesela bilgisayar meslek lisesi çıkışlym daha 18 yaşında yazılım satıyordum 15 sene önce. Yazılım, kodlama, SEO, affiliate marketing hepsiyle uğraştım. Ama günümüz dünyası çok değişik ve yapay zeka aşırı ilerledi. Bide ben çok sıkıldım bu işlerden yapamıyorum artık bilgisayar başında. Gençliğim çürüdü resmen.
00 Yorumla
1 yılOlunur ama iş niteliği yerine geçen bazı sertifikalar alman lazım
00 Yorumla
1 yılYazılımda diploma isteme durumu nedir bilmem ama hayalinin peşinden koşmalısın. Kendini garantiye alıp memurken de bunu sürdürebilirsin tabi. Seçeneklere yazılım Mühendisliği gibi bir bölümü okuma ihtimalini de dahil edebilirsin.
00 Yorumlayazılım gibi meslekler bireysel gelişmeye acık. coğu yazılımcı başka mesleklerden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİş garantili yazılımcılık kursları var büyükşehirlerde.
00 Yorumla
1 yılYazılım biliyorsan Evet
10 Yorumla
1 yıldiploma alman degıl ısınde ıyı olman tum sorulara cvptır
00 Yorumla
1 yılOlur da hiçbir şeyin garantisi yok yani iş olarak
06 Yorumla- 1 yıl
Laptop alacağım 1.5 senemi yazılım öğrenmek için mi ayırayım yoksa düz memur olup klasik memur maaşı için kpss mi kasayım?
- 1 yıl
Hangi bölüm okudunuz
- 1 yıl
Tıbbi sekreterlik
- 1 yıl
Tıbbi sekreterlik bölümü kapandı diyorlar ama yinede alım var bana kalsa bölüm güzel yazılımdan daha rahat edersin.
Ben olsam atanırım sonra yazılım kasarim parayı garantiledikten sonra. Bende senle aynıyım yazılım düşünüyorum yani. Tıbbi nin parası da iyi - 1 yıl
Ne kadar alıyor tıbbi sekreter ben araştırdığımda farklı rakamlar çıkıyor
- 1 yıl
Her sene değişir de 87 falan çeksen garanti zaten
Yazılımcıların çoğu diplomasızdır
00 YorumlaMerak vevyetenek varsa. Neden olmasın. 👌
00 Yorumla
1 yılBence olunur
10 Yorumla
1 yılOlur
04 Yorumla- 1 yıl
İş bulma ihtimalim %kaç olur?
- 1 yıl
İşini iyi yaptiktan sonra bulursun
- 1 yıl
İşimi iyi yaparım zaten küçüklükten merakım var yazılıma evde ne kadar ilerleyebilirim bilmiuorum ama yazılımda iyi para var
- 1 yıl
Sadece İyi para var diyerek girme. Kan ter göz yaşı var her işin öğrenme kısmında. Bunu aşar da para edecek iş çıkarırsan her yerde para kazanırsın
Olunur
00 Yorumla
1 yılOlunmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem