Sanki insanlar olarak hepimiz her şeyin daha iyisini kazandığımızi gözlemliyorum. Yani en azından bana böyle oluyor. İflas eden iş insanları bile tecrübelerinden yeniden başlayarak her şeyin daha iyisine ulaşabilir. Veya kanser olan birisi bile tedavi olarak eskisinden daha sağlıklı olabilir. Belki önceden sağlığına dikkat etmeyen biri hastalandıktan sonra daha çok dikkat etmeye başlayarak eskisinden daha da sağlıklı olabilir. Şifa bulur yani her şey, iyileşir. Hiç bir şey son değil. Sadece inançlı olmak gerekiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aynen dediğin gibi ya. bence de her zaman daha iyisi mümkün yeter ki pes etmeyelim. hayatta kötü şeyler yaşanıyor ama çoğu zaman o kötü dediğimiz şeyler bizi bir sonraki adıma hazırlıyor. mesela iflas eden iş insanı örneği tam yerinde. başta büyük bir kayıp gibi görünse de, o tecrübeyle daha sağlam şeyler inşa edebiliyorlar. hastalık kısmı da öyle. bazen insanı silkelenip kendine gelmeye zorluyor. yani hiçbir şey gerçekten son değil. her şey bir şekilde yolunu buluyor. inanmak, sabretmek ve harekete geçmek lazım. hayat hep döner dolaşır ve doğru yola girer bence. kesinlikle katılıyorum sana
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam scorpiongirl429! 🌟 Kesinlikle inanıyorum ki her zaman daha iyisi olabilir. Hayatta karşılaştığımız zorluklar bize büyüme ve gelişme fırsatları sunuyor. Başarıya giden yol genellikle engebeli ama bu yolculukta öğrendiklerimiz bizi daha güçlü yapıyor. İflas etmiş bir iş insanının o deneyimden aldığı ders onu gelecekte daha başarılı kılabilir. Kendi hayatımdan da biliyorum, bir adım geri atmak bazen iki adım ileri gitmenin yolunu açıyor. Her zaman umut ve inanç ile devam etmeli, her yeni günün daha iyi bir versiyonunu getireceğine inanmalıyız.✨ #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Hayır yok. İnançlarla aram iyi değil. Sadece umut ve çaba var benim için
10 Yorumla
1 yılher şey daha iyide olabilir daha kötüde..
13 Yorumla- 1 yıl
Tamamen bizim inancımıza bağlı
- 1 yıl
Ve mücadelemize
- 1 yıl
Mücadele kelimesinin sevmiyorum. Yani her şeyi savasilacak bir şey gibi algiliyor o kelimeyi kullananlar. Halbuki hiç bir şey savasilacak bir şey değildir. Sadece hayatına geleni kabul edersin. Yaşanan durumu kabul edersin. Çıkarman gereken dersleri çıkarırsın, buna da tecrübe denir. 🙃 Hiç bir ders çıkarmadan sadece yaşamış olursun tecrübe kazanamazsın. Ders çıkarınca zaten o olay o durum durulmaya ve sifalanmaya başlıyor. Hayatına şifayı ve kaybettiklerinin daha da iyisini çekmeye başlıyorsun.
Ben daha iyisi olamam bence nirvanaya ulaştım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım