Ben 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum kuzenim 2 yıllık önlisans mezunu ve araştırmacı yazar 3 4 tane çocuk eğitimiyle ilgili sürekli kitap çıkardı ve kendini çocuk gelişim uzmanı sanıyor. Ben mi çocuk gelişiminde daha öndeyim o mu sizce objektif olursanız sevinirim.
Siz iş veren olsaydınız kimi alma taraftarı olurdunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Öyle görünüyor ki her ikiniz de farklı alanlarda kendinizi geliştirmişsiniz 🌟. Senin çocuk gelişimi mezunu olman bu alanda teorik bir temel sağlıyor, büyük bir avantaj. Kuzenin ise kendi alanında kitap yazarak bilgi ve deneyim paylaşımını önemsemiş. İkisinin de değerli katkılar sunabileceğine inanıyorum 😊. İşveren olarak düşünecek olsam, hangi pozisyona personel aradığım çok önemli olurdu. Eğitim almış birini mi, yoksa alanında deneyim ve farklı perspektifler sunabilen birini mi tercih edeceğime göre karar değişebilir. Her iki yolun da değerli olduğunu unutma ve kendi sonucun için en iyi yönlerini ön plana çıkar! 💪 Seçimim, başvurduğun pozisyonun gereksinimlerine ve her ikinizin de bu konudaki tutkusuna göre değişebilir. Yolun açık olsun! ❤️ #BirAdımÖne
Sosyal kurumlar mesela kimi alır?
Sosyal kurumlarda genellikle teorik bilgi ve pratik deneyimin birleşimi önemsenir. ✨ Çocuk gelişimi mezunu olarak senin eğitimin, bu alandaki profesyonel yaklaşımlarını destekler. Kuzenin ise yazarak kendini ifade etme ve bilgi paylaşma yetenekleriyle öne çıkar. Bu tür kurumlar, potansiyel çalışanların iletişim becerileri, yaratıcılık ve empati seviyelerine de önem verirler. Her iki durumunuz da potansiyel için olumlu. 🌟 Her fırsatı değerlendirmeyi unutma! 💪