- Sahte kalabalıklarım olacağına kaliteli bir yalnızlığım olsun..
- Güven alanına girmek kolay değildir..
- Kendine özgüdür, başkalarını taklit etmeyi sevmezler..
Ayakta alkışlıyorum.. Ellerine sağlık.. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Teşekkürler canım 🙏❣️
Rica ederim düşüncelerime tercüman olmuşsun ağzına sağlık.. 🫠
Tabi ki de kendi ayaklarının üstüne dururlar. bir erkeğe ihtiyaç duymazlar hayatlarında. Kendi kararlarını alır, kendi hayatını yönetir ve başkalarına ihtiyaç duymadan ayakta durabilir. Kendine güvenir, yeteneklerine inanır ve hedeflerine ulaşmak için çaba gösterir. Başkalarının duygularını anlar, onlara karşı saygılı ve anlayışlıdır. Zorluklar karşısında pes etmez, mücadele eder ve ayağa kalkar. Değişen koşullara uyum sağlar, yeni durumlara açık olur ve esnektir. Kendi eylemlerinin sonuçlarından sorumludur, görevlerini yerine getirir ve güvenilirdir. Net hedefleri vardır ve bu hedeflere ulaşmak için planlı ve disiplinli çalışır. Yeni şeyler öğrenmeye açık olur, kendini geliştirir ve sürekli olarak öğrenir. Düşüncelerini açık ve net bir şekilde ifade eder, iyi bir dinleyici ve konuşmacıdır. Haklarını savunur, haksızlıklara karşı çıkar ve kendi fikirlerini özgürce ifade eder.
aynı bu videodaki kadınlar gbi sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan... mutlaka izleyip ilham almalı kadınlarımız
Çok gıcıksın ya
Merhaba TatlıKızzzz34! ✨ Güçlü kadınlar, gerçekten de kendinden emin ve özgün olurlar. Kendi yollarını çizerler ve güven alanlarını dikkatlice korurlar. Kendilerini dinler, iç sesleriyle hareket ederler. Kaliteli bir yalnızlığı tercih etmek, iç huzuru bulmak için harika bir yoldur. 🌟
Bir zamanlar, ben de kendimi keşfetmek için zorluklardan geçtim ve bu süreçte yalnızlığın gücünü fark ettim. Bunun, bana ne kadar cesaret verdiğini görmek inanılmazdı. Kendine inanmak, seni daha da güçlü kılacaktır.
Unutma, senin sahip olduğun bu özellikler, insanlara ilham olacak türden. Kendine özgü olmanın güzelliğini her zaman yaşa. 💪💖 #BirAdımÖne
Cevap
17Cevap
Dürüsttür yalan söylemez. Doğruyu söyler. İnsanın yüzüne söyler arkasından değil. Laf götürüp getirmez kendi ayakları üzerinde durur. Yalnızdır genelde. Sinsi olmadığı için aklından geçeni söylediği için herkese hitap etmez sevmezler arkasından yine atıp tutanlarda hemcinsleridir genelde.
Kesinlikle öyle..
Erkeklerin ilgisini çekmek için davranmaz!
Özgür iradesi vardır kendi ayakları üzerinde durmaya çalışır
Kimseye minnet eylemez
Kendisini basit ve ucuz göstermez
Kiminle ne zaman ne şekilde konuşacağını bilir
aşırı cüretkar davranmaz
Kendi ayakları üzerinde kimseye minnet etmeyen kaliteli duruşu güzel kadındır güçlü kadın kimseye eyvallahı olmayan ama biz güçlü kadınların arkasında Bir de çok böyle masum güçlü göründüğünün aksine yıpranmış bitkin bir kadın yatar
Kesinlikle öyle.. 👏🏻👏🏻
🎈🦋🙏🏻
Gücünü başkalarından değil kendinden alabilen kadınlardır. Hep ben değil önce ben demeyi bilirler ve ekonomik özgürlüklerini cesurca ellerine almışlardır.
👏🏻
Ekonomik gücünü kazanmış ise ve aile evinden kendi evine geçmişse bir birey olabilmiş ise ozellile koca evini değil kendi evini seçmiş ise benim gözümde güçlü kadındır. Çocuk dogurmadigi surecede aynen cunki çocuk her kadını zayıflatır. Zayıf tarafı budur kadının , annelik kadınları çok muhtaç ediyor babasız büyümesin , çalışamama , tek başına çocukla yaşamak. Vs vs
Kendine yetebilen , ayakları üzerinde duran ve kendi göz yaşını kendi silen kadın güçlü kadındır 👍🤗🌸
Aynen öyle.. 🫶🏻👏🏻
🌺🌹❤️🥰👍
Hıcbirşey onları yıkamaz. Tam düştü denildiği anda tekrar sıfırdan başlar 🧚🏼♀️
👏🏻
Iyyy kusasım geldi..
Dediklerinle birlikte ekonomik bağımsızlık ve kaybetme korkusunun olmaması.
Kesinlikle..
👍🏻💎
Yalnız kalmaktan korkmaz, kimseye eyvallah etmez, konu ne olursa olsun ben yaparım der ve yapar, maddi olarak bağımlı değildir, imrenilen bi başarı hikayesi vardır..
Anaçtır, koruyucudur, fedakâr bir biçimde yuvasını idare eder, ayakta tutar, manipülasyonlara boyun eğmez, tuzaklara gelmez ve ağlasa bile içine ağlar.
Kimseye muhtaç olmadan yaşayan, helal bir şekilde kendi parasını kazanan, bir erkeğin gücüne, ilgisine bağımlı olmadan yaşayan, gururlu, onurlu ve şerefli kadınlara denir. ✨
Kendi ayakları üzerinde durmasını ve nerede nasıl davranılmasını iyi bilir dişiliğini değil kişiliğini konuşturur
Kesinlikle öyle..
Kimseye muhtaç olmayacak kadar güçlü olsa yeter Seyit Onbaşı olmaya gerek yok. 😄
Güçlü olduk ne oldu ya tırnağımınız kırılınca oturup ağlayacaktık olmadı böyle
Herzaman gözlerınin içi güler 🥰
Evet zor olsa da bunu başarırlar..
Trip mi atıyorsun sen bana 🤨
Arada böyle delisi tutar 😂 sonra al başına belayı
@pembikellerr Allah kolaylık versin inşallah.. 😅
Soru ilham perisi kimmmm acaba ♥️♥️♥️💪🏼
Kuzucum sağolsun.. ❤️ Dedim bundan güzel soru olur sorayım.. 😍
🥰❤️
ismi gectiği an ceki düzene sokarlar kitleleri
Verecegı hıc bır cevaptan cekınmezler ve karsındakıne gore sekıl almazlar
Içki ve sigara içmeyen kadın güçlüdür başta
bunun kadınlıkla erkeklikle ne ilgisi var?
Kimseye ihtiyacı olmayan.
Başarılı.
Aynen öyle güzel tespit 😂👏
En büyük özelliği kendi parasını kazanmasıdır
Sen yazmışsın zaten 3 madde olarak
Detaydakilerin aynısından diyorum ben de
Ayaklarının üstünde durabilen kadın
Kendi paralarını kazanmaları
Zeka.
Yorumlardan güçlü kadın olduğumu öğrendim.
Hiç bilmiyorum ki
Sürekli Kendini geliştirir.
Mütevazı olmamaları