Bu konuda gercekten fikirlerinize ihtiyacim var likedin gibi sitelerde aslinda basvurumu yaptim ama bir donus alamiyorum ne yapmam lazim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTicarette sadece başvuru yaparak hiç bulamazsınız eleman net gibi yerlerden vs bulup direk aramanız lazım ya da 24 saat iş ilanından bakın onun dışında görüntü olarak ve diksiyon olarak iyiyseniz magazalara vs gidin direkt görüşme gerçekleştirin
03 Yorumla
Soran1 yılSatis danismani olmak istemiyorum ki bahsettigim is yazilim
- 1 yıl
Belirtmediğiniz için bilemem o zaman yazılım şirketlerine gidin tek tek görüşün başvurunuzu bırakın
Soran1 yılYaklasik 100 basvuru yaptim 4 tanesi olumsuz donus oldu 1 tanesi cagirdi asgari ucret teklif etti bende tecrube olur diye dusunurken adam ilana ek 5 is daha saymaya baslayinca ayirdiginiz butce uygun degil calisma sartlarina olumlu bakamadim dedim uzadim kucuk sirketlerde genel olarak is yukleme buyuklerinde ise onlisansi kucuk gorme durumu soz konusu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAnladığım kadar yazılım alanın da çalışmak istiyorsun. Cv yeteri kadar dolu mu mesela aldığın sertifikalar veya gönüllü olduğun vakıflar ne bileyim katılım belgelerini ekledin mi yabancı dilin yeterli mi bunlar çok önemli. En önemlisi yaptıgın projeleri görmek isterler. Github hesabın var mı orada yaptığın projeleri incelemek isterler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSorunu ele alın. Deneyiminiz yoksa, gerçeği yok saymaya çalışmayın. ...
Sahip OLDUKLARINIZA odaklanın. ...
Sahip olduğunuzun farkında olmadığınız deneyimi bulun. ...
Biraz deneyim yaratın. ...
Niyetinizi gösterin. ...
İş ilanı olmasa bile başvuru yapın. ...
İş ağı edinmek.01 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim is agi olusturuyorum
Çok haklısın. İlanların çoğunda deneyim isteniyor maalesef. Oysa yeni mezun ilanlarının daha çok olması gerekli. Biraz ilanları çıkaranların tembelliğinden. Personel yetiştirmek istemiyorlar. Hazır istiyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öcü ve muhtacmissin gibi goruluyor babamin durumu iyi sirketi var ama sirketinde bana hitap eden hicbir noktasi yok bir arkadasinin hastahanesi var orayla gorusucem girersin oraya dedi bakalim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selamlar! 😊 İş bulma süreci bazen gerçekten zorlu olabilir ama endişelenme, bu süreci daha etkili hale getirebilirsin. İlk olarak, LinkedIn profilini gözden geçirmeni öneririm. Profil fotoğrafından öne çıkan yeteneklerine kadar her şeyin dikkat çekici ve profesyonel olduğundan emin ol. İlgilendiğin alanla ilgili projeler yapabilir veya gönüllü çalışmalara katılabilirsin; bu tür deneyimler CV'nde gerçekten fark yaratabilir. Sosyal çevreni genişletmek de önemli. Üniversiteden hocaların veya sektörle ilgili insanlarla bağlantıda kalmaya çalış. Başarı hikayeleri çoğu zaman beklenmedik anda başlar! Sen de kendi yolunu çizerek ilham verebilirsin. Unutma, her adım seni bir noktaya getirir. Hadi, ben sana inanıyorum! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnetten iş bulabilir
00 Yorumla
1 yıldaha etkili bir cv hazırla örneğin. standart bir cv nin hiç şansı yok
02 Yorumla
Soran1 yılAcikcasi hazirladim profesyonellesme istegimden musteri odakli tutumdan kendimi gelistirmekten korkmamaktan ogrenme istegimden vs vs
- 1 yıl
Çok sıkıcı bilgiler bunu herkes yazıyor inan bana, daha farklı olmalı seni one çıkartıp cv yi okuyanda ilgi oluşturacak birseyler mesela
1 yılşu an piyasa yılbaşı sebebi ile durgun araştırmaya devam etmelisiniz
02 Yorumla
Soran1 yılCok tesekkur ederim piyasanin durgun olmasini ekonomiye bagliyordum bende
- 1 yıl
Düzelir ama bir ay sıkıntılı
1 yılBulduğun Her işte çalışacaksın arkadaş temizlik işi bile yapacaksın yani maalesef
00 Yorumla
1 yılTorpil şart ve tecrübe ben hep tecrübe ile yükseldim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKariyer net, Yenibiris com, Secretcv, İşkur.
00 Yorumla
1 yılDeneyimsiz zor gibi tanıdığın var mı yardımcı olabilecek
01 Yorumla
Soran1 yılReferans var ama onlisans mevzunu turkiyede mantikli gorulmuyor nedenide anlamis degilim ben bilgisayar programciligi mevzunuyum ve web site kurumu yonetimi olsun veri tabani otomasyon olsun bilgisi olan ve ise alim surecinden bir sure sonra etkin kullanilan sistemlere adapte olabilecek ogrenmeye acik biriyim ama anlamadigim sekilde olumsuz sonuc aliyorum deneyimsizlik ve universite dolayisiyla
1 yılanladıgın ısler ne bosta kaldıgındada nıce ucretsız egıtımler var sertıfıkalı
00 Yorumla
1 yılŞans işi, kendini her yere atman gerekli. Bir gün bir zaman bir şirket seni alacak.
00 Yorumla
1 yılDışarı çıkıp aramalısın
00 Yorumla
1 yılGarsonluk en tercih edeceğin iş olabilir
00 Yorumla
1 yılboş ver bulup ne yapacaksın
00 Yorumlaindeed kullan
00 Yorumla
1 yılİl neresi ne üzerine düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılYazilim İstanbul calisma tecrubem yok
- 1 yıl
Bakim çevreme bulursam bişeyler yazarım mutlaka ne mezunusun
Soran1 yılBilgisayar programciligi mevzunuyum yeni mevzunum html css ve java etkin web sitesi olusturabiliyorum ayrica veri tabani konusunda da bilgim var
- 1 yıl
Umarım bulabilirsin bişeyler. Bende aklıma kazıdım eğer ihtiyacı olan duyarsam sana söyleyeceğim
1 yılOtelde
00 YorumlaHangi ilde ariyon
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
1 yılDeneyim yapmalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri