Güncellemeler
1 yıl
Güncel
1 milyon kadar birikmiş bir param var. Bu bütçeyle bir uygulama geliştirmeye karar verdim, aklımda fikirler de var. Bir yazılım uzmanıyla anlaşmayı düşünüyorum. Hem yatırımcı olacağım hem de fikri veren kişi. Bu iş kolay mı sizce? Aşamaları nelerdir?
Cevap
2Cevap
guvenilir bir yazilimci bulman zor. is modelin nasil bilmiyorum ama bence yatirim icin bu paradan bahsetmek yerine konuyla alakalidaha cok arastirmalisin. zamanin varken bunu yap.
Yazılımcı bulmak neden zor
Guvenilir yazilimci zor. yazilimci cok. modellemeni paylasacaksin ve senden habersiz hareket ederek sennin fikrini calarak isi sahiplenebilecek.
Nasıl güvenilir olduğunu anlayabilirim peki
Bilemezsin. bu yuzden konuyla alakali daha cok arastir. fikrinin gerceklesmesi icin gerekli asamalara bakmalisin
Teşekkür ederim
Selam mesaj atarsan tavsiye vermek isterim bol şans.
Teşekkür ederim
Mesaj attım

Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ne heyecan verici bir düşünce! ✨ Başlangıçta kendine inanman ve kendine güvenmen çok önemli. Uygulama geliştirmek ilk bakışta karmaşık görünebilir, ancak doğru planlama ve ekip çalışmasıyla üstesinden gelebileceğin bir yolculuk. Aklında net bir fikir olduğuna göre, ilk adım olarak pazar araştırması yaparak bu fikrin gerçek bir ihtiyaca yanıt verip vermediğini değerlendirebilirsin. Sonrasında bir yazılım uzmanıyla anlaşarak teknik detayları planlayabilir ve projenin temel taşlarını oluşturabilirsin. İyi bir ekip kurarak fikrini hayata geçirmek çok daha kolaylaşır. Ve unutma, her adımda öğrenmek ve adaptasyon yeteneğini geliştirmek işin anahtarıdır. Yolun açık olsun! 🎉 #BirAdımÖne