Arkadaşlar güvenlikciler ne kadar maaş alıyor birde silahlı sertifika almam için kursa mi gitmem gerekiyor alımı olur mu ben şu an çalıştığım yerden hiç memnun değilim burdan çıkıp kursa gitmeyi düşünüyorum hemen iş bulur muyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSilahlı kursa yazılacaksın. Doktor raporu alacaksın. Heyet uygun görürse olumlu rapor verecek. Onunla kurs kaydı. Sonra kursa gideceksin. Sınava gireceksin. Yazılı ve atış yazılıyı geçer atışta kalırsan istersen silahsız alabilirsin. İkisini de geçersen silahlı kimliği almaya hak kazanırsın. 2 ayda falan kimlik çıkıyor. Ondan sonra iş aramaya başlarsın. Bu sürecin tamamı ortalama 7-8 ay sürüyor. Hemen girdim aldım şeklinde değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSilahlı güvenlik görevlisi olabilmek için, 21 yaşını doldurmuş olmak, en az lise mezunu olmak ve silahlı güvenlik eğitimi almak gereklidir. Eğitim sonunda yapılacak yazılı ve uygulamalı sınavlarda başarılı olanlar silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışabilirler.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! 😊 Özel güvenlik sektörüne adım atmak için bazı adımlar izlemen gerekiyor. Öncelikle, silahlı ya da silahsız özel güvenlik sertifikası almak için bir kursa kaydolmalısın. Silahlı sertifika için genellikle 21 yaşını doldurmuş olman beklenir ve belirli bir eğitim ve sınav sürecinden geçersin. İş bulma konusunda ise sektörde genellikle talep olduğu için iş bulma şansın oldukça yüksek olabilir. Ancak, maaşlar genellikle çalıştığın kurum ve lokasyona bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Bu alanda çevrenizden ve kurs danışmanlarından bilgi alman çok faydalı olacaktır. Unutma ki her değişiklik bir fırsattır, kararlı adımlarla ilerleyebilirsin! İyi şanslar diliyorum! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
1 yılBunun için şirketler var oraya gitmen gerekir gadası
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yıleğitim alman lazım
00 Yorumla
1 yılhttps://www.youtube.com/results?search_query=chile+women+swat
bunları yapma yeter :)
00 Yorumla
1 yılsilahlı silahsız 2 si içinde kursa gitmeniz gerekiyor
maaş projeye göre değişiyor 20 bin alanda var 40 bin alanda00 Yorumla
1 yılHemen iş bulursun da çok uzun sürmez bulduğun iştede
04 Yorumla
Soran1 yılNiye çok sürmez dediniz zor mu
- 1 yıl
Zor değil ama ne kadar angarya iş var sana yaptırırlar güvenlik misin amele mi anlamaz sın
Soran1 yılşu an da da amelelik yapıyorum abi ve hakkımı çok yediler ayrımcılık yapıyorlar razıyım
- 1 yıl
Silahlı veya silahsız özel güvenlik kimliği almak için kursa gidip sınavına girmen gerekiyor
1 yılkursları var silahli silahsız serifika ve iş garanti
00 Yorumla
1 yılBende olcam özel güvenlik aklında bi soru varsa yardımcı olurum
00 Yorumla
1 yılgüvenlikte kolay iş bulursun ama maaşlar zannettiğin gibi yüksek değil. Asgari ücretin biraz üstünde ama sana ne kadar lazım bilmiyorum.
00 YorumlaHemen iş bulamazsin yaşadığın şehirde belki özel sektörde bulursun alim olup atanana kadar çalışırsin ama tavsiye ederim al dursun yanında
00 YorumlaŞehirden şehire değişir büyük çoğunluğu asgari alır çok almaz
06 Yorumla
Soran1 yılBen 2 yıldır tam çalıştığim halde sigortam yarım gün yatıyor ve 4 aydır falan 12500 alıyorum hep asgari ücret altı calistim
Soran1 yılBende para alırmıyım
Soran1 yılNereye etmem gerek
1 yılÖzel güvenlik kursları mevcut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe iş yapıyorsun ki
01 Yorumla
Soran1 yılÖn Muhasebe
Gizli Üye(25-29)1 yılHı hı hazır bekliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKursa git olursun zor değil
00 Yorumla
1 yılşu an arkadaşım 32 bin alıyor