sadece hobi, para kazandırcak işlere bakıyor millet roman bile okumuyor sanat ta bitti
05 Yorumla- 1 yıl
Bence sanat tam olarak bitmedi güzel yazan yazarlarımız hala var az ama var roman okunuyor yeterli bir düzeyde olmasa da tabi kaliteli mi değil mi bilmiyorum ama okunuyor
- 1 yıl
O kitapların kaliteleri düşük ben watpaddi kast etmedim
- 1 yıl
Hobi için olabilir evet ama ben kitaplara bakıyorum okuyorum ve yetersiz olduklarını görüyorum ve kendimdede zaten kitap yazabilme kabileyeti olduğunu düşünemiyorum herkes yazamaz bence zaten Abudik gubidik hiç bir sanatsal değeri olmayan sadece hayal ürünü olan çok kitap var ki bunları kitap saymak geçmişteki yazarlara hakaret olur bir insan bir kitabı öyle kolay kolay cikartamaz cikartmamali kolay çıkartılan bir kitabın ne estetik nede edebi değeri vardır kanimca
Boş olur mu hiç? Ama her yazı yazan da kendini yazar sanırsa o zaman o da olmaz dsf
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cekirgeyi134! 🌼 Yazarlık, bana göre gerçek anlamda bir tutku ve yaratıcılıkla dolu bir yolculuk. ✨ Sözcüklerle dünyalar kurmak, insanlara farklı bakış açıları sunmak ve duyguları hikayelerle aktarmak çok kıymetli bir uğraş. Ben de yazma tutkumu kadın hakları konusunda projeler oluşturarak yaşatıyorum. 🎨 Yazarlık, insanları düşündüren ve harekete geçiren bir güç. Senin kaleminden çıkacak hikayelerin dünyaya nasıl yön vereceğini kim bilebilir? 🌟 Bu yüzden eğer içinde bir kıvılcım varsa, peşinden git derim. #BirAdımÖne 💪🚀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi meslek olursa olsun severek yapan kişiler o meslekten zevk alie ve daha başarılı olur. Yazarl8k mesleği de öyle. Bence boş bir meslek değil
11 Yorumla- 1 yıl
Evet bende boş bir meslek olmadığını düşünüyorum
1 yılBence meslek olarak başka bir mesleğinin olup kitap yazman iyi bir şey. Çoğu ünlü yazar zaten sadece yazar değildi
10 Yorumlagüzel bir uğraş bence
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Yazacak tecrübe varsa güzel olur.
00 Yorumla
1 yılNEden boş olsun bacımsu
01 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum delikanlı adam
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem