Artı ve eksi yönleri nelerdir, okuyan var mı aranızda neler yapıyorsunuz iki meslekte zor mu, pişmalığı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBilgisayar mühendisiyim. Uzaktan çalışma imkanı ve iyi maaş gibi güzel yanları var. Ama sürekli öğrenmek zorundasın. Yani hiçbir teknolojiyi %100 öğrenmen mümkün değil. Sürekli güncelleme geliyor, senin de buna göre kendini güncellemen gerekiyor. Son zamanlarda sektöre rağbet arttı, bu da junior ve stajyer pozisyonundakiler için bir tık sıkıntı doğuruyor gibi. Linkedin de filan fazlasıyla yakınan gönderilere denk geliyorum. Tıp hakkında yorum yapabilecek yetkinlikte değilim ama saygınlığı olan bir meslek, işsiz kalan birini hiç duymadım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
1 yılTıp her alanda hepsinden daha iyi statü maaş meslek kolaylığı iş bulma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTıp okumak, dr olmak artık sıkıntı bu ülkede. Şimdiki aklım olsa tıp okuyacağıma odtü itü boğazıçi i mühendiliklerindem birini okurdum..
00 Yorumla
1 yılYazılımcıyım , ikiside birbiriyle alakası olmayan meslekler hangisi ilgini cekiyorsa ondan ilerle
03 Yorumla- 1 yıl
Tıp ile yazılım arasında kaldım ikisine de ilgi duyuyorum. Yazılımdan memnun musunuz? Neler yapıyosunuz, önerir misiniz
- 1 yıl
Ben dünyaya bir kere daha gelseydim yazılım işine 8 yaşımda başlardım o kadar aşığım bu mesleğe, kendim öğrenciyim bir yerde bir firma için çalışmıyorum kendi çapımda yazılımlar üretiyorum genelde keyfi basit solucanlar yazıyorum suç oluşturmayacak şekilde ama bu işte sürekli güncel kalmak zorundasın bilişim her geçen gün ilerliyor/değişiyor sürekli pratik yapmak zorundasın bu belki bir yerden sonra insanı zorluyor
- 1 yıl
Tip ile ilgili bilgim yok ama yazilim kadar zor olmadigina bahse girerim
Tıp.
00 YorumlaYazılım mühendisliği
01 Yorumla- 1 yıl
Artı eksi yönleri nelerdir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri