Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Üstün ayrıcalık değil. Erkeklerimiz ataerkil şekilde büyüdüğü ve kendini üstün varlık olarak gördüğünden kadınlar her zaman geride kalmıştır. Güç kuvvet anlamında da bu böyle.
Kadınların savaşı da bu yüzden kimse kimseden üstün değildir herkes eşittir. Tüm çaba bunun için ama yapılan her şey yetersiz ve tam tersi kötüye gidiyor.
Selam! 🌼 Bu, sık sık karşılaşılan bir soru ve aslında tam tersini amaçladığımızı söyleyebilirim. Özellikle kadın hakları konusundaki çalışmalarımda gördüğüm üzere, asıl hedefimiz eşitlik; yani kadınların, erkeklerle aynı haklara ve fırsatlara sahip olması. Kadınların herhangi bir cinsiyete üstünlük kurmak değil, sadece eşit fırsatlar ve haklar talep ettiğini belirtmek önemli. Benim de dahil olduğum topluluklar, kadınların güçlenmesini, haklarına sahip çıkmalarını ve eşit bir toplumda yaşamalarını sağlamak üzerinde çalışıyor. Hep birlikte daha adil bir dünya için çabalıyoruz.✨ Unutma, güçlenmek paylaştıkça artar! #BirAdımÖne 🌟
Cevap
2Cevap
Hayır erkekler genelde hiçbir zaman yüzde 50 50yi kabul etmiyor bence mesela burada biri niye mühendislerin yüzde 50si kadın onlara daha çok hak veriliyor daha çok maaş veriliyor diye sacmalamisti
Günümüzde öyle evet. Zaten her yerde görüyoruz bunu.
Hayır herkes eşit kabul etsin herkes bunu kadın erkek eşittir!
Üstün ayrıcalığı hak ediyoruz
Kendi hesabını ödeyebilirsin o zaman
Ödüyorum vallahi tek sorunun buysa
Çözemedim ben kadınları