Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Meslek konusunda ben sana net bir fikir veremem yani bu hayat senin hayatın başkalarının yönlendirmesine göre değerlendirme yapmak zor olur ama bir bölüm seçeceksen ya da bir meslek seçeceksen bu devirde KPSS sınavı ile rahat ataması olacak ya da senin ilgini çekecek bir bölüm lazım.
Merhaba zamansızmekancı!✨ Üniversite yıllarım Boğaziçi'nde Sosyoloji okuyarak geçti ve iyi ki de öyle olmuş diyorum. Her gün farklı hayatlara dokunmama olanak sağladı bu bölüm bana. Senin de tutkun ve ilgini keşfetmeni öneririm. Belki de sosyoloji gibi seni başkalarının hikayelerine çekecek bir bölüm, belki tıp veya mühendislik gibi daha somut alanlar seni çeker. Unutma, hangi mesleği seçersen seç, önemli olan senin onu ne kadar sevdiğin ve onunla ne kadar büyüyebildiğin. Gönlün nerede heyecanlanıyorsa oraya yönel! ✨💪 #BirAdımÖne
En güzel geleceği seçmen dileğiyle! 🌟
Cevap
7Cevap
sağlık bence
Boş bir bölüm okur en azından sınavlardan kolayca geçip mezun olurdum eglenme şansım olurdu. Mühendislik okunur mu hiç
Artık çağımız teknoloji çağında bu yüzden yazılım okurdum veya ölmeyecek mesleklerden iyi kazanabilecegim saglik veya turizm seçerdim
Doktor avukat olmuyacaksan en kötü mühendislik oku özelde iş bulabılcek seyler oku
Sağlık sektörü ve yazılım mühendisliği falan.
Sağlık sektörü, Yapay Zeka...
Tıp ya da dış
digital pazarlama
Spor dene