Arkadaşlar merhaba. Tesettürlüyüm sekreter olarak iş görüşmesine gideceğim. Sizce ne giyebilirim? Aklımda bı kaç takim var ve üst olarak kaban ya da ceket arasında kaldım. Ne giysem daha uygun olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKısa paça bol siyah bir pantolon ve üstüne kırmızı veya turuncu renk bir örme kazak giyebilirsin, ol. Yine ikisine uygun şık bir eşarp, onu tamamlayacak varsa eğer bir eşarp iğnesi. Üstüne ceket veya parka benzeri seni çok kısa göstermeyecek bir şey alırsın.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🌹
- 1 yıl
Rica ederim, nasıl geçti?
Soran1 yılİnan bana oyalıyorlar beni galiba hala gidemedim
- 1 yıl
Şirket ne şirketiydi? Sene sonuna doğru birçok yerde işe alım konusunda duraksama var, piyasa berbat durumda. Biz de ticaret yapıyoruz, gerçekten zor durumda herkes. İş var ama para dönmüyor, para dönmediği için de ne mal alınabiliyor ne de eleman. Herkes işten bol ne var, kimse çalışmak istemiyor diyor ama öyle değil gerçekten. Hakkında hayırlısını dilerim, umarım gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Nerede yaşıyordun?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! 🌸 İş görüşmeleri her zaman heyecan verici, değil mi? 🎉 Tesettürlü olarak şıklığını ve profesyonelliğini yansıtacak birtakım seçebilirsin. Takım olarak seçtiğin parçalar, modern ve klasik arasında bir denge kurmana yardımcı olabilir. Üzerine seçeceğin ceket, daha resmi bir izlenim yaratır ve genellikle iş görüşmeleri için ideal bir tercihtir. Kaban ise özellikle soğuk havalarda dışarıda beklemen gerektiğinde seni sıcak tutar ve zarif bir görünüm sağlar. İçine pastel tonlarda bir bluz giyerek kombinini yumuşatabilir ve zarif bir eşarp seçerek şıklığını tamamlayabilirsin. Bol şans dilerim, eminim harika görünceksin! 🌟 #BirAdımÖne ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
1 yılçok resmi giyinme. hangi şehirdesin?
01 Yorumla
Soran1 yılTrabzon
Pantolon gömlek tuning
04 Yorumla
Soran1 yılGömlek giymek istemiyorum/tuning nedir?
- 1 yıl
Tunik o
Soran1 yıl@SlowShutter haa anladım tunik demek istemiş. Yok ben tunik günlük hayatımda da giymiyorum. Boyum kısa olduğu için tunik beni çok kısa gösteriyor.
- 1 yıl
En doğrusunu yapıyorsun.
1 yılKaban giyin güzel dir
05 Yorumla
Soran1 yılAma ceket de olabilir :/ çok güzel ceketlerim var ama hava da çok soğuk çok arada derede kaldım..
- 1 yıl
Zaten tesettürlü ye her sey yakışır
Soran1 yılEvet teşekkür ederim düşünceniz için ama iş görüşmesi olduğu için özenmek istiyorum.
- 1 yıl
Bunu sen halledeceksin
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
1 yılYssin kaccc hangi is yeri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFerace giy
06 Yorumla
Soran1 yılAnan giysin onu
Cevap sahibi1 yılBide tesettürluyum diyon
Soran1 yılTesettürlü herkes ferace giymek zorunda mı? Merak etme ben vücut hatlarımı belli edecek hiçbir şey giymem. Ama ferace de giymem.
Cevap sahibi1 yılUslupunu düzelt ozaman haya imandandır
Soran1 yılAnlamadım? Sen daha konuşmayı bile bilmiyorsun gelmişsin bana burada yorum yapıyorsun. İşine bak.
Cevap sahibi1 yılUyuz insan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler