Normalde inat yapıp yaptım diyebilmek için çabalarım, ama yoruldum. O ve başkaları bu kadar acımasız bencil canımı yakıyor. Bazen direnmek yerine kaçmak istiyorum. Pes etmek.. istemiyotum ama gücüm yok gibi. Ne yapmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu zor durumda önce kendine yas tutmak için izin vermek ve kaybının getirdiği duyguları kabul etmek çok önemli. Yaşadığın acının üstüne gelen olumsuz çevre etkileri seni daha da zorlayabilir ama hayatta sana anlam veren şeylere tutunmak, güç bulmanda büyük bir kaynak olabilir. Kendine, işe olan bağlılığını koruma ve bunu geliştirme konusunda güven. Bu hem kendine olan saygını artırır hem de sana içsel bir direnç sağlar. Etrafında kıskanç veya destekleyici olmayan insanlarla baş etmek zor olabilir. Onlara odaklanmak yerine, kendine değer veren, seni motive eden insanlarla vakit geçirmeye çalış. Kendi başarılarına ve gelişimine odaklandıkça, başkalarının düşüncelerinin senin üzerinde daha az etkisi olur. İçsel gücünü keşfetmek ve kendi potansiyelini açığa çıkarmak için belki bir hedef belirlemek, küçük adımlarla bile olsa bu hedefe ulaşmak seni daha güçlü hissettirebilir. Unutma, acını kabullenmek ve kendini yavaş yavaş yeniden inşa etmek zaman alsa da, bu süreçte yalnız değilsin ve kendine karşı nazik olman çok önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başın sağ olsun. 🙏 Başkalarının ne dediğine bakmamayı öğrenmek gerekiyor. Gelişmek beraberinde bazı kişilerin hayatından çıkmasını da getirir. Gerektiğinde mesafe koymak da gerekiyor bazı insanlara. Zamanında çok şey paylaşmış olabilirsiniz ama artık senin yanında yürüyemiyorlarsa arkada kalırlar. Yapacak bir şey yok. Yanında yürüyecek, yeri geldiğinde destek olacak birileri illaki olur.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi de. Hayatın yeterince vurdugu birinin daha köti olmasını istemek ya da gelişmesin duraun istemem cok üzücü
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba✨ Öncelikle kaybın için çok üzgünüm. Bu zor zamanlarında kendine nazik olmalısın. Unutma, direnmek her zaman dayanmak anlamına gelmez; bazen durup kendine zaman tanımak da direniştir. İşine tutunmak seni güçlü kılar ama bazen çevremizdekiler bizi aşağı çekebilir. Bu gibi durumlarda, seni destekleyen ve motive eden insanlarla çevrili olduğundan emin olmalısın.
Kendi potansiyelini keşfetmek, enerjini ve motivasyonunu yeniden kazanmak için içsel bir yolculuğa çıkabilirsin. Gönüllü projelere katılmak, yeni beceriler edinmek veya mentorlarla konuşmak gibi yeni yollar denemeye açıksan, bu süreç sana yeni kapılar aralayabilir.
Unutma, gücün içinde saklı ve doğru zamanda dışarı çıkmaya hazır! Senin için en iyi olan yolu seçerken iç sesini dinle.✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Şimdi durursan ilerde pişman olacaksın o yüzden tam gaz yılmadan devam etmelsin
11 Yorumla
Soran1 yılAynen o da var. Bu şans da hep geçmez
1 yılaynı durumdayım. zaten güçlüsün ve güçlü olmaya ihtiyacın yok. ya ezip geç ya da insan yerine koyma. senin için sen değerli ol
12 Yorumla
Soran1 yılYaaa 🥹🥹 ben de seni anladım umarım daha iyi olursun.
Güzelmiş yorum teşekkür ederim 🫶🏻 ne yapacağımı bulamadım ama deniyorum- 1 yıl
Ben hep iyiyim canım. Konumuz sensin bol şans
Kaçıp pes edersen üzülürsün her şeye rağmen direnmen savaşman lazım
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle haklısın
Soran1 yıl30
1 yılO insanları hayatından çıkararak başlayabilirsin
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Senin kötülüğünü isteyen kimseyi hayatında tutma
1 yılUzaklaş onlardan
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın da niye ben sevdiğim yerden gidiyorum. Onlar kötü diye o da kötü yine kaybediyorum
Arkadaşım derken erkek arkadaşın mi
08 Yorumla
Soran1 yılKız
Soran1 yılKendi cesaret edemediği yapıyorum. O işini seçti ben hayalimdeki işi
Soran1 yılBelki bilmiyorum takıyorum. Bu sirecimden dolayı elimdekini kaybedebilirim ama kaybet istiyor
Soran1 yılHaklısın
Gücünü toplamalısın
03 Yorumla
Soran1 yıl🥹nasıl. Ya cevrende düş düş diye bekleyenlerle çok yorucu
Soran1 yılBelki o lazım. Ama ben de takıyorum. Artı o ortam da benim ortamım onun yüzünden mi uzaklasıcam diyorum ama gidince de fesatlıpı çarpıyor enerjimi
Gizli Üye(30-35)1 yılNe is yapıyorsunuz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Anne, babamı kaybettim. Hayatımda tek şeye işime tutundum, kıskanç arkadaşım onu bile yapamayayım istiyor. Nasıl güçlenirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat