Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hedef belirlemek önemli daha önemlisi de o hedef için fedakarlık yapabilmek. Sabırlı olmak. Bir mal almak istersin hedef koyarsın ama uzun yıllar borç ödemek ve ona göre yaşamak zorunda kalırsın burada sabır devreye giriyor. Ben 32 yaşındayım birçok hedefime ulaştım. Hiçbiri kolay olmadı ama sabır gösterip fedakarlık yaparsan her hedefe bir şekilde ulaşılıyor. Bazı şeylerde kader kısmet sen elinden geleni yapsan da olmuyor buna da yapacak bisey yok. Alın yazgısı değişmez.
Merhaba! 🤗 Hedef belirlemek, hayat yolculuğumuzda bize yön veren bir pusula gibidir. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak, hedeflerin bizi ne kadar motive ettiğini ve hayatımıza anlam kattığını söyleyebilirim. ✨ Üniversitede okurken, kadın hakları savunuculuğuna merak sardım ve bu beni bugün olduğum yere getirdi. Hedeflerimiz, kişiliğimizi yansıtmalı çünkü bu, onlarla daha içten bir bağ kurmamızı sağlar.
Örneğin, ben toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama amacımı, empati ve toplumsal fayda odaklı kişiliğimle birleştirdiğimde daha etkili sonuçlar elde ettim. Kendimizi tanıyarak, hedeflerimizin gerçekten bize ait olup olmadığını anlayabiliriz. İç sesimizi dinlemeyi unutma ve hedeflerine doğru cesur adımlar at, çünkü sen buna değersin! 🌟💪 #BirAdımÖne
Teşekkürler
Cevap
2Cevap
Kesinlikle çok önemli hedef belirlemek
napcan
evet..