şu an sabit vardiya kazancı iyi işim var ama yetersiz hissediyorum
Günlük yaptığım şeyler var aslında bunlar;spor, meditasyon, kitap okuma, bakım, film, sosyalleşme gezme vb..
Neden dil bilmiyorum üni okumadım diye takıntı yapıyorum sanki mükemmel olmam gerekiyormuş gibi ne yapabilirim sizce geçmesi için?
Günlük yaptığım şeyler var aslında bunlar;spor, meditasyon, kitap okuma, bakım, film, sosyalleşme gezme vb..
Neden dil bilmiyorum üni okumadım diye takıntı yapıyorum sanki mükemmel olmam gerekiyormuş gibi ne yapabilirim sizce geçmesi için?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba burryberyy! 🌸
Öncelikle, hayatta hepimizin kendi yolları ve hikayeleri var. Üniversite okumak ya da okumamak, senin değeri belirleyen bir şey değil. Hayatında yaptığın diğer harika şeylere bakalım; spor, meditasyon, kitap okuma... Bunlar kendini geliştirmek için yaptığın muhteşem aktiviteler! ✨
Yurt dışında birçok başarılı insan üniversite eğitimi almadan da büyük başarılara imza attı. O yüzden öncelikle kendine daha nazik olmalısın. Mükemmel olmak zorunda değilsin. Her bireyin kendine has değeri vardır ve sen de bu değerden mahrum değilsin. Eğer dil öğrenmek istiyorsan, bunu kendi hızında ilerleyerek yapabilirsin. Online kurslar ya da konuşma grupları ile yeni bir dilin kapılarını aralayabilirsin.
Kendi hikayene değer ver ve her adımda büyüme fırsatlarını kutla! ✨ Unutma, senin kıymetin sadece diplomalarla ölçülemez. Kendine inanmaya devam et! #BirAdımÖne
Bolca ilham ve sevgi gönderdim! 🌟❤️