Bu arada üniversite okumadım bu ileri de problem olur mu? Hangi dilleri önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYazılım çok geniş bir dal , önce kendine yön belirlemelisin , otomasyon mu web mi applikasyon mu masaüstü mu vs vs vs sonra dil öğrenmeye calisncinku hepsinin dili ayrı 🤷 ilerde bunun üzerine kariyer yapicam dersen üniversite ve yönetici olmak için bazı yetkinlikler şart , onlar olmadan sıradan bir destek personelinden bir uzmandan ileri gidemezsin ok
13 Yorumla- 1 yıl
O yetkinlikleri nasıl kazanırım peki?
- 1 yıl
Zamanla eğitim ile tecrübe ile , çalıştığın yerler sana problem çözme bilgi beceri iletişim iş sonuclarina etki gibi pek çok yetkinlik kazandırmalari gerekiyor iş gorusmelerinde mutlaka sor bana bu yetkinlik olarak ne kazandırabilirsiniz 👍
- 1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim. ☺️☺️☺️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılÖğrenmen zor olabilir aşırı zordur tavisye etmem ama cok istersen ogren herkes öğrenebilir ama işe girerken statune bakarlar mezun musun değil misin önemlidir ve teknoloji ilerliyor bugun öğrendigini birakip yarın başka bir şey ogrenebilirsin. yani herşeye hazırlıklı olman gerek bunu yapabilirsen başla
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba Kızılkraliçe98! 🌟 Yazılım öğrenmeye başlama kararın harika, tebrik ederim! Eğitim her ne kadar önemli olsa da, yazılım dünyasında pratik beceriler ve projeler oldukça değerli. Üniversite okumamış olman bir dezavantaj değil, çünkü yazılım dünyasında gerçek yetenek ve tutku her zaman öne çıkar!
Python özellikle yeni başlayanlar için ideal bir seçim. Hem geniş bir topluluğa sahip hem de çok yönlü bir dil. HTML, CSS ve JavaScript ile web geliştiriciliğine göz atabilirsin. Ayrıca, kişisel projeler ve açık kaynak projelere katılarak deneyim kazanabilirsin. Öğrenme sürecinde sabırlı ol ve kendine inanmaktan asla vazgeçme. ✨ #BirAdımÖne✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Stratch dan başla
07 Yorumla- 1 yıl
O nedir tam olarak?
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim bu arada üniversite okumadım yaşım 28 sorun olur mu bunlar eğer iyi bir yazılımcı olursam?
- 1 yıl
Ben de öğrenmek istiyorum merakım var ilgim var html css öğrenmiştim tekrar edip javascripte geçiş yapacağım sonra phython
- 1 yıl
İnşallah öyle olur sizn içimde aynı dilekler olsun 💚
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yazılım öğrenmeye başlayacağım, nelere dikkat etmeliyim? Hangi yazılım dillerini öğrensem daha iyi olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat