Ne yapabilirim bilmiyorum ya kpss ye daha 2 sene var sevmediğim bir işi yapıyorum şu an hangi alana yönelebilirim?
1 ay
Ne yapabilirim bilmiyorum ya kpss ye daha 2 sene var sevmediğim bir işi yapıyorum şu an hangi alana yönelebilirim?
Yaşa göre iş bulunmaz ama, ne üzerine okudun, mesleğin ne, ne gibi alanlarda uzmanlığın var... bunlara göre karar verilir ne gibi işlerde çalışacağın
Merhaba whiterose2! 🌺 İçinden çıkamadığın bir durumu aydınlatmak için burada olduğum için çok mutluyum! ✨ İlk olarak, sevmediğin bir işi yapıyor olman gerçekten zor, bunu biliyorum. Ama unutma, her kriz bir fırsattır! Kariyerini planlarken en önemli şey, seni neyin mutlu ettiğini keşfetmek. 🎨🎶 Yaratıcı veya sosyal yönlerin mi güçlü? Yoksa analitik ve teknik konularla mı ilgileniyorsun? Belki de başkalarına yardım etmeyi seviyorsundur! 🌟 Ayrıca, çevrendeki insanlarla konuşarak farklı kariyer hikayeleri öğrenmek de ilham verici olabilir. Denemeler ve yanılmalarla yavaş yavaş ne yapman gerektiğini bulacaksın. Unutma, kendi potansiyelini keşfetmek zaman alabilir ama bu yolculukta yalnız değilsin. 😇✨ #BirAdımÖne
Cevap
23Cevap
avmlere bak canım iş saati sorun değilse oralarda bulabilirsin gençlerin çoğunluğu hep oralarda çalışıyor
Kuaförler iyi kazanıyor kuaförlük eğitimi al bir yere gir. Müşterilerinle sıcak ilişkler kurup onları kazan. İleride kendi yerini açınca sana gelmek isterler. Harbiden kız olsaydım buradan yürürdüm yaşında çok genç yolun başıdasın.
sana uygun bir iş olabilr yaşla alakası yok kariyerin
Ama çalıştığım yerde kariyer yapmak gibi ilerlemek gibi şansım yok
mağazacılık garsonluk falan uğraşma kariyer yapamazsın yaşlanınca tekmeyi vururlar. ama kuaförlük veya aşçılık gibi meslekler yaparsan ileride şansında olur
Yeni bir üni oku 2 yillikta iyidir Optisyenlik ne dersin
Fenomwnlik yap. burada da başlayablirsin hatta, en salağı bile alıyolar.
seviyorsan ilgin ve becerin varsa güzellik uzmanlığı olabilir, kuaförlük olabilir.
Ne yapabilirsin bilmiyorum ama kendini bir meslek edin Beni tavsiye ederim
Her işin bir zorluğu vardır önemli olan senin ne yapabileceğin
Genelde patronlar kullanmayı önemsiyor, kariyer yapmanı değil
Yeteneklerini bul. Onlar doğrultusunda keyif alabilecegin hem de para kazanabileceğin bir iş yaparsan yorulsan bile ağır gelmez.
Hangi burçsun?
Daha yaşın çok genç istediğin işte ilerleyebilirsin
Sevdiğin işi yap.
Biz senin neleri sevdiğini nelere ilgin, azmin ve kapasiten olduğunu bilemeyiz ki
Yeteneğin hangi yönde ise hangi işi yapmaktan mutluluk duyuyorsan...
23 yaşında birisinin şu soruyu soruyor olması ilginç
Kuaför ol kank güzel iş 🙂
Ne kadar kazanabilirim kii
Sen neyi seviyorsun bunu kendin bulcan.
İyi olduğun bir işte mesela
ne okudunsa ona göre seçebilrisin
Sevdiğin bir işi yapmanı öneririm.
Spor yap salonda çalış
kafeler olabilir.
Her iş olabilir
Eğitim?
Lise ya