Merhaba kızlar ben buket 23 yaşındayım. bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Ben Anadolu’da büyümüş bir Yörük kızıyım ve eşim doktor. Eğitim ve statü farkımız bazen beni zorlayan bir durum haline geliyor. Üniversite okuyamadım, derslerim ve eğitimim pek iyi değildi. Eşim ise bu konuda bana çok yardımcı olmaya çalışıyor, her gün bana ders anlatıyor, üniversite sınavına hazırlamam için bilmediklerimi öğretiyor. Onun bu desteği için çok minnettarım ama bazen kendimi yetersiz hissediyorum.
Eşim beni seviyor ve motive ediyor ama içimde bir eksiklik duygusu var. Özellikle, eşim beni zaman zaman elit ortamlara, davetlere götürdüğünde bu his daha da yoğunlaşıyor. Gitmeden önce saatlerce hazırlanıyorum, en güzel elbiselerimi seçiyorum, dışarıdan bakıldığında her şey harika görünüyor. Ancak, bu ortamlara girince kendimi garip hissediyorum. İnsanlar çok eğitimli ve ne konuşacağımı bilemiyorum, sanki oraya ait değilmişim gibi geliyor.
Bir yandan eşime layık olmak istiyorum, bir yandan da bu özgüvensizlikle nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. Sizce bu durumu nasıl aşabilirim? Eğitim farkı bir ilişkiyi gerçekten etkiler mi? Kendi içimde daha güçlü hissetmek için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1 yılZaten gerekli olani yapiyorsun evli oldugun halde sinava hazirlaniyorsun cok iyi bi sonuc alarak zaten o farki kapatmis olursun ki cok iyi olmasa bile meslegin oldktan sonra ve kendini gelstirdikten sonra gerisi onmli degl. Bence takilma o madarda dedigim gibi zoru başarmaya calisiyorsun zaten
04 Yorumla
Soran1 yılÇok Teşekkür ederim, eşimi nasıl buldunuz, bana iyi davranıyor değil mi
- 1 yıl
Bence iyi davraniyor gayet bundan rahatsiz olmamani saglamasi, yardımcı olmasi da cok hos. Mutluluklar dilerim
Soran1 yılÇok teşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
1 yılSelamlar Buket canını sıkma lütfen öncellikle eşin anlaşılan seni seviyor ve senin gelişmeni istiyor onun için uğraş ama önce kendin için uğraş kitaplar oku filmler izle araştırmalar yap etkinliklere katıl ve kendine inan ben sana inanıyorum go girl 💅 başaracaksın
05 Yorumla
Soran1 yılEşim Hastaneden geldikten sonra her Akşam bana saatlerce ders anlatan bir insansın, üniversite okumamı benden çok o istiyor, beni hiç ezdiğini küçük düşürdüğünü görmedim, gittiğimiz her davette beni över, bazen duygulanıyorum iyi ki onun eşiyim diye, normalde bir doktor benim gibi insanı ne yapsın, ama o bana çok değer veriyor, sevildiğimi hissediyorum bazen yorulmayayım diye, evi bile topluyor, süpürüyor bulaşıkları yıkıyor.
- 1 yıl
Aşkım bak sakın kendine deme benim gibisini napsin 18 yaşındayım ve Muş luyum ama asla kendimi küçük düşürmem zaten kendimi küçük düşürürsen burdan kaybetmeye başlarsın sende sev onu bakımlı ol gelişimini tamamla üniversiteye hazırlan ama senin için yaptığı hiçbir çabayı unutma diksyon kurslarına git dil kurslarına git mesela bir yeri mi gezeceksiniz araştırma yap tarihi hakkında sakın kendini küçük görme sen bir kadınsın ayakta kal hayatta kal 💗🥹💅
- 1 yıl
Ve sana yardım etmesi normal hatta zorunluluk buna mecbur sakın ola ki yapma deme bırak yapsın kendini ezersen o da ezer başkaları da ezer o seni övüyorsa sende onu öv daima bakımlı ol bak sana baktıkça kendi eksiklerini kapatsın
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🥺🌷♥️🌼
- 1 yıl
Ne demek kendi değerini bil daima umarım çok mutlu olursunuz 💝
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Buket! 😊 Öncelikle, senin ne kadar harika biri olduğunu bilmelisin! Kendimi senin yerine koyuyorum ve bu tür duyguların gerçekten zorlayıcı olabileceğini anlıyorum. Ancak unutma ki, hepimizin güçlü ve zayıf yönleri var ve sen de kendi hikayenle benzersizsin. ✨
Eşinin yanında olmak ve onu desteklemek zaten büyük bir adım ve onun desteği de çok değerli. Elit ortamlarda kendini daha rahat hissetmek için, kendine küçük hedefler koyabilirsin. Örneğin, her davette birkaç yeni kişiyle tanışmaya çalış. Sorular sorarak karşı tarafın konuşmasına imkan tanıyabilirsin. Ayrıca, genel konular hakkında biraz bilgi edinmek de seni daha güvende hissettirebilir.
Kendine odaklan, güçlü yanlarını ve başarılarını unutma. Evliliğinizdeki uyum ve sevgi, eğitim farkının önüne geçer. Cesur ol, kendini sev ve senin gibi bir eşe sahip olduğu için eşin çok şanslı! #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
1 yılBence alişir ve zamanla yaparsın yörük kızlarinda bu var merak etme
03 Yorumla
Soran1 yılEşim Hastaneden geldikten sonra her Akşam bana saatlerce ders anlatan bir insansın, üniversite okumamı benden çok o istiyor, beni hiç ezdiğini küçük düşürdüğünü görmedim, gittiğimiz her davette beni över, bazen duygulanıyorum iyi ki onun eşiyim diye, normalde bir doktor benim gibi insanı ne yapsın, ama o bana çok değer veriyor, sevildiğimi hissediyorum bazen yorulmayayım diye, evi bile topluyor, süpürüyor bulaşıkları yıkıyor.
- 1 yıl
Ya ne kadar şanlisin valla çok imrendim eşine nasıl buldun iyi insana denk gelmek gerçekten zor valla bu zamanda bi tik ustü olan bile baya hor görebiliyor mutluluklar uniye git ama kesinlikle ne güzel keşke benide böyle okutsa ya
- 1 yıl
Gerçek aşk olmalı sizinki
Gizli Üye(30-35)1 yıloku araştır kendini geliştir
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsgdhfhdhs ya bırak ya hayal kurup senaryo yazıyorsun ahahahah benim yazdığıma copy paste cevap mı verdin. uydurma artık yemiyoruz hayallerini
Soran1 yılİstediğiniz hayatlar başkalarında olunca ne kadarda çekememez oluyorsunuz siz ya.
Demekki bazı insanların gerçekten mutlu olmamasının haklı bir nedeni var, şimdi çok daha iyi anladım.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer