Doktor eşim elit ortamlara sürüklüyor, kendimi ona layık hissetmiyorum! Bu statü farkıyla nasıl başa çıkabilirim?

Merhaba kızlar ben buket 23 yaşındayım. bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Ben Anadolu’da büyümüş bir Yörük kızıyım ve eşim doktor. Eğitim ve statü farkımız bazen beni zorlayan bir durum haline geliyor. Üniversite okuyamadım, derslerim ve eğitimim pek iyi değildi. Eşim ise bu konuda bana çok yardımcı olmaya çalışıyor, her gün bana ders anlatıyor, üniversite sınavına hazırlamam için bilmediklerimi öğretiyor. Onun bu desteği için çok minnettarım ama bazen kendimi yetersiz hissediyorum.

Eşim beni seviyor ve motive ediyor ama içimde bir eksiklik duygusu var. Özellikle, eşim beni zaman zaman elit ortamlara, davetlere götürdüğünde bu his daha da yoğunlaşıyor. Gitmeden önce saatlerce hazırlanıyorum, en güzel elbiselerimi seçiyorum, dışarıdan bakıldığında her şey harika görünüyor. Ancak, bu ortamlara girince kendimi garip hissediyorum. İnsanlar çok eğitimli ve ne konuşacağımı bilemiyorum, sanki oraya ait değilmişim gibi geliyor.

Bir yandan eşime layık olmak istiyorum, bir yandan da bu özgüvensizlikle nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. Sizce bu durumu nasıl aşabilirim? Eğitim farkı bir ilişkiyi gerçekten etkiler mi? Kendi içimde daha güçlü hissetmek için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yardım edin desteğinize ihtiyacım var.
Doktor eşim elit ortamlara sürüklüyor, kendimi ona layık hissetmiyorum! Bu statü farkıyla nasıl başa çıkabilirim?