35 yaşındayım hiç çalışmadım hiç sigortam olmadı lise mezunuyum İzmirdeyim. Nereler beni hemen işe alır?
MC donals-marketlere basvurmayı düşünüyorum.
İşe çok ihtiyacım var lütfen seviyeli yorum yapıp lütfen yardımcı olun.
35 yaşındayım hiç çalışmadım hiç sigortam olmadı lise mezunuyum İzmirdeyim. Nereler beni hemen işe alır?
MC donals-marketlere basvurmayı düşünüyorum.
İşe çok ihtiyacım var lütfen seviyeli yorum yapıp lütfen yardımcı olun.
Bir çok yer, işe alıp işi öğretiyor. İşin zor filan değil. Korkup vazgeçersen zor olur. Girdiğim fabrikada dış sahadaydım. Üç gündür içerideki bir işi öğretiyorlar. Resmen korkarak kabul ettim. İlk gün yapamayacağımı düşünüyordum. Bugün üçüncü gün ve yarını iple çekiyorum. Ve bu bölümdekiler "dışarı çıkma, burada kal" diyorlar.
Yapman gereken, korksanda, zor gelse de, ümitsiz da olsan yürümeye devam etmek. O zaman oluyor. Ne insanlar var neler yapıyor, başarıyor. Öyle çok zeki veya yetenekli de değiller. Sadece kendilerini mecbur hissedip, korksalar da adım atmaya devam ediyorlar..
Benden bu kadar. Diğer olumlu tavsiyede bulunan arkadaşları da dinle.
Kemalpaşa'dan saygılar. Bana dua et.
Teşekkürler bot. Adamsın lan
Kemalpaşa da iş var mı varsa geleyim?
Kemalpaşa'da çok.
Oğlum markette McDonald's diye gibi yerlerden ziyade ileride elinde kalıcı bir meslek olarak da bulundurabileceğin işler peşine Koşan Daha iyi olur yani Belki biraz daha zor olur ama bir el becerisi iyi olur tamir yeteneği iyi olur bunun için bazı meslek edindirme kursları var İŞKUR tarafından yürütme ki bunlar araştır profil süresince maaş da veriyorlar
hizmet sektörü size işe alması muhtemel bu bahsettiğiniz hazır yemekçiler olabilir mağazalar da olabilir
ayrıca her yıl sağlık bakanlığı kamu işçisi oluyor yaş sınırı 40 onu da takip edin kurayla alımlar oluyor..
Öz güvenini kırmak için söylemiyorum ama daha önce çalışmamış biri MC Donals gibi bir işletmede çalışabilir mi bilemedim. Daha küçük işletmelere başvuruda bulun bence. Kafe, giyim mağazalarında falan daha rahat iş bulursun.
Merhaba! 🌟
Öncelikle cesaretin ve çalışma isteğin için seni tebrik ederim! 💪 Hayatta yeni başlangıçlar yapmak için hiçbir zaman geç değil, unutma. İzmir gibi büyük bir şehirde birçok iş fırsatı bulabilirsin. McDonald's veya süpermarketler gibi yerler deneyim gerektirmeden çalışma şansı sunabiliyor; iyi bir başlangıç olabilir. Ancak, kendini geliştirme fırsatlarını da değerlendirmeni tavsiye ederim. Belki de bir sertifika programına katılarak yeni beceriler edinebilirsin.
Bireysel gelişimine önem verirsen, bu iş fırsatlarını daha da genişletebilir. Adımlarını atmaktan korkma ve hep daha iyisini hedefle! Her şey senin elinde! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
19Cevap
Kimin alıp kimin almayacağını düşünüp neden ozguvenini kaybediyorsun. Basvur istedigin yerlere git görüş kafana göre. Kurbanlik koyun gibi de başlama tabiki. Sartlara vs bak. Normal şeyler rahat ol
Teşekkür ederim
Valla ben isyerindekiler ile iddaya girdim. Zara ve chima magazalarina basvuru yaptim. Mulakata bile girdim zevkli oluyor yani 😅😅
Kariyernet vs profil olusturup önünüze gelene basvuru yapin. Onun dışında cv cikti alip en azindan ozgecmis bilgileriniz vs. Gezerken cv birakin. umarim bulursunuz
Neden almasınlar çalışmak istedikten sonra bulursun
Nerelere başvurabilirim?
Birebir yakinindaki marketlere git ve müdürlerini sor sonra bilgilerini bırak gel mutlaka biri dönüş yapar
İşin olsun diye uygulama var ona bir bak
Vasıfsız eleman arayan illaki vardır
BİM A101 gibi marketler genelde 18- 35 yaş arası arıyor. Zaten bence market işi ağır. Daha çok giyim mağazalarına vs. baksan daha az zorlayıcı olabilir.
Fatura kesmeyi vs biliyorsan on muhasebe elemanı olabilirsin , işi ogrenirsin , sonra bulup başlarsın.
Yok bilmiyorum
Her yerde iş yapabilirsin. Yaş önemli değil hayat devam ediyor.
El beceri varsa seni denerler zaten 1 ayda belli olur devam edersin
A 101 e başvur oraya eleman dayanmıyor kısa sürede dönüş yaparlar. Bir kaç mağazasına cv bırak
Özellikle bu ekonomik şartlarda hiç kimse seni işe almak istemez 😏😒😏
Üzgünüm durum bu.
Aslında önemli olan severek yapmam ve arzun bence şansını her yerde dene neden alınmayacaksın ki
Pavyonlar dicem olmicak haha aşkım bu yaşına kdar neden çalışmadnki
Annen yüzünden pavyonda sıra vermedi bize dicem ayıp olucak
Evden çağrı merkezi işlerine başvurabilirsin kariyer net den bak
Belediye kurumlarına baş vur
Tekstilde çalış
Kafeler part time ise alabilir mağazalar da
Nasibin nerden geleceği belirsiz sen başvurunu yap
Temizlikçi felan olabilirsin
bulaşıkçı olarak alır
Bu zamana kadar neden. Calişmadin
Bu soruyu sorma hakkını nereden alıyorsun? Sen kimsin? Benim sorum bu degil güle güle
Birde üste çıkıyorsun
Market ler genelde alabilir
Ankara olsa bulurdum
Fabrika vs olabilir
Mc donals da başla
İşin çok zor
Neden?
Hangi ilde ariyon