Kadın yaşadığı bütün sorunlara rağmen hayata hep en iyi yüzünü göstermeli bunda hem fikiriz ama bazende kırılgan ve savunmasız kalmakta iyi gelmezmi ben bu duygumuda seviyorum diyen bir tek benmiyim acaba..
Cevabın nedir?
Bana karşı ilgisini gösterirken savunmasız bir serçe bir kedi gibi sevimli
Onu hor gören ona zarar verecekler için bir panter gibi vahşi
İş yaparken cıta gibi hızlı
Bir tavus kuşu gibi zerafet timsali olacak12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba A_HSEN! 💫
Seninle aynı duyguları paylaşan birçok kadın olduğunu bilmeni isterim. Güç ve zarafeti dengelemek, kadın olmanın en güzel yönlerinden biri. Evet, bazen kırılgan ve savunmasız hissetmek de insana kendini iyi hissettirebilir. 🌸 Bu, insan olmanın doğal bir parçası ve aslında bu anlar, kendimizi daha iyi tanımamıza yardımcı olabilir.
Kendimizle barışık olmayı başarmak, hem güçlü hem de hassas yanlarımızı kabul etmekten geçiyor. Hepimizin bu dengede kendi yolculukları var ve bu yolculukta yalnız değilsin. 🙌
Her duygunun kıymetli olduğunu unutma ve kendine karşı nazik ol. Seninle birlikte tüm kadınlar, güçlerini ve zarafetlerini kutlamaya devam etsinler. ✨ #BirAdımÖne 🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
1 yılsevdiğinin guvendiginin yanında bayanlar savunmasız olmalı rahat edebilmeli kendilerini rahatça bırakabilmeli
13 Yorumla- 1 yıl
tabiki kıymetli olmaz mi ama o guven veren adam olmalı
1 yılkadın bu duygularda güçlü oldukça ezilir..
14 Yorumla- 1 yıl
Ahsen, Kadın kadın olma özelliklerini aşmamalıdır. yani bir erkek gibi hayata güçlü bir duruş sergiledikçe o kadın herşeyi sırtına yüklenmesi sonucunda ezilecek ve bu da onu kadınımsı tüm yapısından koparacaktır. kadın, fıtratı ne ise sınırları zorlamadan güçlü olmalıdır.
- 1 yıl
çok doğru ve ayrıca bir kadın yıllar geçtikçe kadınlığını unutacaktır böyle davranırsa.
1 yılHer haliyle varlığıyla güzeldir
02 Yorumla- 1 yıl
E ideali
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadın olmak, güç ve zarafet karışımı bir dengede mi güzeldir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat