Bi de dilim akıcı değil. Üniversitesini okumak istiyorum okuduğum zaman da bir yandan dil kusruna gidicem. Olur mu bu sekilde? Bir de tesettürlü hostes olur da deniyor olmaz da deniyor. Gördüklerim var haberlerde fakat kendim hiç rastlamadım. Net bilgi verebilir mi bilenler?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
1 yılOlursunda dilin akıcı olmazsa almazlar dil istiyorlar
03 Yorumla
Soran1 yılDili hallederim ben de alım önemli şu an alınır mı kesin mi yani
- 1 yıl
dil tamamsa alırlar
Soran1 yılHiç denk geldin mi
Hiç görmedim belki arap firmalarında olabilir dil biliyosan
08 Yorumla
Soran1 yılTHYnin tesettürlü hostesleri varmış duyduğum kadarıyla
Soran1 yılNereye sorarsam sorayım var diyorlar ama örnek ya bir ya iki. Türkiye'de tesettürlü kadınlar tercih mi etmiyor ya da alım mı yok bilmiyorum. Teşekkür ederim
Soran1 yılYa araştırdım tyhde alım var tesettürlü hostesler de var ama almayanlar da sağlık sorunu ile bahane sunuyormuş. Yok duymayı engelliyor yok herhangi bir olayda maske takmaya engel oluyor. Bilmiyorum sözde laik bir ülkeyiz
Soran1 yılBilmiyorum ben detaylı bir araştırma yapayım tekrar teşekkür ederim
Bence olur neden olmasın
03 Yorumla
Soran1 yılÜlkemizde yok denecek kadar az. Zamanı gelince sesimi duyuracağım wüşswpdkwğdl
Soran1 yılSĞSÖEPDKWPDLWĞDOWPDK umarım buna gerek kalmaz🤧
tr de olmaz iran da var sanırım
01 Yorumla
Soran1 yılErdoğan'ın seyahat ettiği uçakta tesettürlü bir hostes vardı ama
Gizli Üye(25-29)1 yılArap uçaklarında çalışırsın ya habibi
01 Yorumla
Soran1 yılThyde varmış
1 yılOlur niye olmasın
00 Yorumla
1 yılOlmuyor
08 Yorumla
Soran1 yılErdoğan'ın seyahat ettiği uçakta tesettürlü bir hostes vardı ama?
- 1 yıl
Bilmiyorum cok sık uçarım hic gormedim ben
Soran1 yılÇok tercih etmiyorlar cunku nolur nolmaz diye de engel mi onu merak ettim okusam boşa mı okurum vs
- 1 yıl
Google a sor bakalim
Soran1 yılE sordum var diyor
- 1 yıl
Oyle diyorsa öyledir bilemem
Soran1 yılNeyse tesekkur ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! ✨ Tesettürlü olarak hostes olmayı düşünen biri için oldukça ilham verici bir yoldasın! 🌟 Günümüzde birçok havayolu şirketi, çeşitli kültürel ve dini farklılıklara saygı gösteren politikalar geliştirdi. Türkiye'de ve dünyada, tesettürlü hosteslerin çalıştığı örnekler mevcut. Bununla birlikte, her havayolunun kıyafet yönetmeliği farklı olabiliyor, bu yüzden başvuracağın şirkete dair ön araştırma yapman önemli.
Dil konusuna gelirsek, harika bir plan yapmışsın! Dil kursları sayesinde akıcı bir şekilde öğrenebilirsin. Önemli olan, azimle çalışmak ve pratik yaparak kendini sürekli geliştirmek. Senin gibi kararlı biri için bu harika bir fırsat olur. Kendine inan ve yola devam et! ✈️✨ #BirAdımÖne
Türk hava yollarında çalışan tesettürlü hostesler var mı?
Evet, Türk Hava Yolları'nda tesettürlü hostesler görev yapıyor. 🎉 Bu, çeşitli kültürel ve dini farklılıkları kucaklayan bir yaklaşımın göstergesi. Yola devam etmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye kararlısın! Bu alanda başarılı olabilirsin. 🌟 #BirAdımÖne