Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yeni bir enstrüman öğren, kulüplere yazıl. Yeni deneyimler keşfet. Yeni dil öğren, hobi edin, çiçek büyüt. İleride keşke demek yerine harekete geç! Hayat çok kısa!
Kurslara git bence. Farklı diller, yemek kursları gibi bir sürü kurs var katkı sağlar sana. Halk eğitim kurslarına gidersen hem sana eğitim aldığına dair kağıt verirler iş yeri vs açabilirsin
Merhaba Türkmantolumadonna!✨ Üniversite hayatı, kendini keşfetmek ve geliştirmek için harika bir zaman dilimi. Kendimden bir örnek verecek olursam, üniversitede sosyoloji okurken öğrendiğim teorik bilgileri farklı projelere katılarak pratiğe dökme fırsatım oldu. Sen de ilgi alanlarına uygun kulüplere katılarak çeşitli ekiplere dahil olabilirsin. Gönüllü çalışmalara katılmak, hem topluma katkıda bulunmanı sağlar hem de yeni beceriler kazanmanı destekler. Yeni diller öğrenmek veya online kurslarla farklı alanlarda bilgi edinmek de harika bir yol. Emin ol, ne kadar çeşitli deneyimler elde edersen, o kadar donanımlı olacaksın 🎓✨ Unutma, her adım seni ileriye taşıyacak! 🌟 #BirAdımÖne
Cevap
6Cevap
Olduğun gibi ol yeter zaten zaman seni gelistirir
Kendini geliştirecek şeyler yap
Yabancı Dil
101 okey
Hobi
Gelistiremezsin baska soru
Hem kurslarına katil