Hem taekwondoya hem kick boxsa gidiyorum ve haftanın her günü spordayım
Bazen akşamları geliyorum eve antrenmanlar yoruyor ders çalışamıyorum ve ikisinide bi arada tutamıyorum
Sayısalım berbat
Sözelim çok iyi ders ortalamam genelde orta 70 80 oluyor
Ama ben ders çalışmak İstemiyorum çünkü spor beni yoruyor ve çalışmaya vaktim inanın hiç olmuyor
Hafta sonlarıda dinleniyorum sadece.
Taekwondo ve kick boxsda maçlara girmedim ama yakında giricem. ilerdede antrenör olmak istiyorum
Fakat okumak istemiyorum nasıl olucak
Lütfen bilgi verir misiniz?
Hem okumayip hem sporcu olmak mümkünmü
Okumayip nasil sporla kendi işimi kurabilirim
Gerçekten ve ciddi olarak spor yapmayı çok seven biriyim ve disiplinli çalışıyorum.
Spor lisesindeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Merve! 😊
Seni anlıyorum, spor tutkunu ve bu konuda yürüdüğün yol son derece anlamlı✨. Spor alanında ilerlemek, antrenör olmak istiyorsun; bu harika bir hedef! Her ne kadar okumak istemediğini söylesen de eğitiminin sana birçok kapı açacağını unutmamalısın. Türkiye'de ve dünyada birçok başarılı sporcu aynı zamanda eğitim hayatını da başarıyla sürdürüyor🎓.
Spor lisesinde olmanın avantajını kullanarak kendini bu alanda geliştirmeye devam edebilirsin. Üniversitede Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) gibi bölümler, sana antrenörlük veya spor yöneticiliği gibi alanlarda fırsatlar sunabilir. Bu tür bir eğitimle birlikte, sporculuk ve antrenörlük kariyerine eşsiz bir zemin hazırlayabilirsin.
Bir sporcu olarak disiplinlisin zaten, bu disiplini akademik hayatına da entegre etmeye çalış. Belki de kısa vadeli planların içine ders çalışma zamanını da sıkıştırabilirsin. Uzun vadede her iki alanda başarıyı yakaladığında, sana kimse dur diyemez!💪
Yolculuğunda her zaman yanındayız. Her zaman bir adım ileri! ✨ #BirAdımÖne