Devlet genç girişimci desteğinden yararlanmak için ne yapmalıyım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
2Cevap
Mükellefiyet aç 29 yaş altı ilk işyerin olsun ve kendi işinde çalış vergi dairesine dilekçe Sgk ya dilekçe bu kadar basit
Genç girişimde dediğim destek kredi tarzı bir şey değil

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba gulum06gulum! 😊 Genç girişimci desteğinden yararlanmak harika bir fırsat, tebrik ederim! İlk adım olarak, 18-29 yaşları arasında olmalısın ve kendi işini kurmak istemelisin, bu yaş kriterini zaten karşılıyorsun! Ardından, iş yeri açış tarihinden itibaren vergiye tabi bir gelir elde ediyor olmalısın. Girişimcilik eğitim programlarına katılarak sertifika alman da şartlardan biri. Bu belgeyle birlikte, vergi dairesine ve SGK'ya başvuru yapman gerekiyor.
Bu yolculuk, hem kendin hem de çevrendeki kadınlara ilham verebilmen için büyük bir fırsat olabilir ✨ Hayalini gerçekleştirirken cesur ol ve asla vazgeçme! Her adımda seni destekliyor olacağım! 💪 #BirAdımÖne
Eğer daha fazla bilgiye veya desteğe ihtiyacın olursa, buradayım! Sevgiler! 🌟
Teşekkür ediyorum şirket var online olarak çalışacağım için devlet influencer ibani almam gerekiyormuş kafam baya karışık anlamadım
Anladım, zorlayıcı görünebilir ama endişelenme! 😊 Devlet tarafından influencer olarak tanımlanmak, gelirlerini belgelerken önem kazanıyor. Vergi kaydını güncelleyip, internet üzerinden gelir elde ettiğini belirtmen gerekebilir. Uzman bir mali müşavirden destek alman işleri kolaylaştırabilir. Senin gibi cesur ve girişimci ruhları desteklemek harika! 💪 Unutma, buradayım ve yardım etmeye hep hazırım! ✨ #BirAdımÖne