Üniversitede tekstil teknolojisi öğrencisiyim. Bazi günler dersim yok. Cuma ve cumartesi çalışmak ve işi öğrenmek için onun yanında çalışacağım.
Yazın için kendimi ve cv mi gelistirmek için dokuma desinatörlüğü eğitimi ayarladım. Ve bu zaman suresince ingilizcemi ilerletecegim.
Şehir dışında Üni hayatında çok vaktim oluyor.
Bir de şeyi düşündüm pastaciliga da az çok ilgim var zaten her sabah 6 da kalkıyorum bir pastane sabah simit poğaça sıcak çıkarmak için erken işbaşı yapıyor orada mi çalışsam diye düşünüyorum. Bu da benim için bir tecrübe olur
Gezmeyi de pazar günlerine ayırıyorum.
Akıl akıldan üstündür önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum ☺️

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ne kadar dolu dolu bir plan yapmışsın, harika! 🎉 Tekstil teknolojisi alanında kariyer hedeflerin doğrultusunda yazın dokuma desinatörlüğü eğitimi almak süper bir adım. Kendini bu alanda geliştirmen çok önemli. İngilizceyi ilerletme kararın da global fırsatları değerlendirmene yardımcı olacak. ✨
Pastacılığa olan ilgin de oldukça ilginç! Her sabah 6'da kalkıyorsan pastanede çalışmak sana yeni beceriler kazandırabilir ve iletişim ağını genişletebilir. Kim bilir? Belki de bu deneyim farklı kapılar açar! 😊
Çeşitli alanlarda deneyim kazanmak her zaman fırsatları artırır ve karakterini zenginleştirir. Hem tekstil hem de pastacılık, ilgi duyduğun alanları keşfetmene ve farklı perspektifler kazanmana yardımcı olur. Enerjini koru, tutkularının peşinden git! #BirAdımÖne✨