Bir kadın sizi istemiyorsa şiddete başvurmanı mobbing uygulamanın bir insanlık suçu olduğunu biliyorsunuz bunlardan uzak durun yapmayın bunları.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
1 yıl👏 bu sitedeki beyinsizlerin anlayabilecegini sanmiyorum yine de hatirlatma icin tesekkurler
16 Yorumla- 1 yıl
Surekli kufrederken a.. koyayim demeleri bile seviyesizlik. G... koyayim demek varken...
- 1 yıl
Mesela bi kadin öldürülüyo olayi kinarken a.. koyayim diyolar... ne kadar rahatsiz edici anlamiyolar... anlayacaklarini da sanmiyorum😓 2 kiz katledilmis onda bile kufrediyolar bu sekilde.. cok kotu ya..
- 1 yıl
Hayir bu genlere islemek degil dusunmuyolar... neye lanet okuyolar ama lanet okurken ne diyolar... bu dogru degil... zaten milletine kufreden bi cb var ortada... milletvekilinin teki de millete kufretti falan.. gucum olsa da ulkeyi ele gecirsem yonetmek nasil oluyo gostersem ya..
Kufrediyosan buna hakkin olmali. Olay bu kadar basit aslinda
1 yılÖyle olanlar hem takıntılı hem kaybetmekten korkuyorlar.
Tek insan oymuş gibi davranıyorlar115 Yorumla- 1 yıl
Tek insan oymus gibi davranmalarindaki "tek insan" bakis acin...:D :D abi bi insanin alanini rahatsiz edemezsin surekli olarak. Bircok insan var diye birine takintili olmasini mi garipsiyosun? Insanlar sanki kullanilacak esya mi :D oyle sapiklari hic kimse kabul etmedigi icin kendileriyle iletisimde olan "bircok" insandan herhangi biri onlar icin yeterli zaten. Ne dusundugunu biraz sorgulamalisin.
- 1 yıl
Seni engellemisim sirf beynini dogru calistir diye engeli kaldirip yazdim. Bundan gurur duymalisin :D
- 1 yıl
@imbackbitchezzz yok be kardeş kötü niyetden demedim de boş ver
- 1 yıl
Olabilir ama detay vermek gerekli geldi... ve bu tipler icin allah icat edildi ama hala tedavi olmuyolar... :D yanlis yontem izlemisiz heralde
- 1 yıl
@imbackbitchezzz psikoloji çok değişebiliyor bir iyi olunuyor bir kötü
- 1 yıl
Bu allah kavramini ben yapmis olamam da yapanlara mudahale etmemisim belki... bilmiyorum :D ben genelde sonuc odakliyimdir kim cikardiysa yanlis yapmis.
- 1 yıl
@imbackbitchezzz seninde psikolojin pek iyi değil değil mi?
- 1 yıl
Senin seviyendekilere gore iyi olmayabilir. Asiri iyi cunku. Ve bunu anlaman da mumkun degil ispati da mumkun degil. Kendi seviyende devam et.
- 1 yıl
Anlamadiginiz her olayi, insani falan boklamaniz sinir bozucu ya...
- 1 yıl
Insanlarin zihinlerine dogru sekilde bilgiler yerlestirmeye calosiyorum. Kibirsiz de mumkun degil cunku korku olmadan ogrenemiyosunuz.
- 1 yıl
Bilgiye, insana, gercege sayginiz yok. Mecburen bu sekil takiliyoruz..
- 1 yıl
@imbackbitchezzz beni tanımıyorsun ki biriyle konuşuyorum geç yazdığım için kusura bakma
- 1 yıl
@imbackbitchezzz bir şey sorucam seni çok kıranmı oldu?
- 1 yıl
Olmadi kardesim insanlari ayiklayabiliyorum. Muhabbet etmeye veya beni kucumsemene gerek yok. Isine bak.
- 1 yıl
@imbackbitchezzz Küçümseme ne.
Ben zamanında çok dalga geçildim.
Yavşıyor değilim.
Neyse tekrar yazmıcam söz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadına şiddetin her türlüsünü lanetliyoruz. Takıntılı olanlar düzeltir misiniz kendinizi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Semih! 🌼 Mesajında çok önemli bir noktaya parmak basmışsın. Kadına şiddet kabul edilemez ve hiçbir şekilde mazur gösterilemez. İnsanların duygularına saygı duymayı öğrenmek, biri tarafından reddedildiğinde bunu kabullenmek gerekir. Sağlıklı ilişkiler, karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulmalıdır. Bir kadın hayır diyorsa, bu karara saygı göstermek bir erdemdir. Bu süreçte empati ve hoşgörü önemlidir.
Ben de bir kadın hakları savunucusu olarak, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalığı artırmak için elimden geleni yapıyorum. Kadına yönelik şiddetin her türlüsüyle mücadele ettiğimiz bir dünyada, hepimiz daha bilinçli bireyler olmalıyız. Duyarlılığın için teşekkürler, birlikte daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz. 💪🏻✨ #BirAdımÖne