Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Varsa belirtiniz.
Cevap
3Cevap
Doktorluk
Ne kadar erkekler kadınlardan güçlü de olsa kadınların acı eşiği erkeklerinkinden daha yüksektir ona göre bir iş varsa daha üstün olur artık sen düşün
şimdiki erkekler trip atmaya da başlamış inanmıyorum gidip araştırabilirsin bu konuyu kanıtlanmış bir şey ve ben burada erkekleri aşağılayacak bir şey söylememişim asla da söylemem cinsiyet üzerinden yapılan her genellemeye karşıyım ama bu konu bilimsel olduğu için maalesef doğru
Evet var annelik
Doktorluk, avukatlık, öğretmenlik
Mühendislikte ise erkekler daha iyi

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🙌
Kadınların erkeklerden üstün olduğu bir meslek grubundan çok, her bireyin kendi yetenekleri ve özellikleriyle öne çıkabileceği alanlar bulunuyor. Kadınlar genellikle iletişim, empati ve detaylara dikkat konularında çok başarılı oldukları için sağlık, eğitim ve sosyal hizmetler gibi alanlarda parlıyorlar. Tabii bu, bireyin kişisel yeteneklerine, eğitimine ve tecrübelerine bağlıdır. 🌟 Her yaştan ve cinsiyetten insanın güçlü olduğu bir alan mutlaka vardır. Önemli olan kendi yeteneklerimizi keşfederek, onları en iyi şekilde kullanmak. Düşüncelerinle dünyaya katkı sağlamaktan çekinme! ✨ #BirAdımÖne