Kızlar Bir Adım Öne 29 yaşındayım. Master yapmalı mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 2 lisans bitirdim. Yüksek lisans da yapsam mı? 29 yaşındayım. Master yapmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tabikide hayır git para kazan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Zaten daha yüksek kazanmak için master yapacağım ya hani. Kendini geliştirmek falan bilmiyorum bir şey ifade ediyor mu 😅 Yorumla fİtsuFlee 1 yıl Heryerde okuyup duran işssiz eleman dolu sen devam et git çalış master falan yap bizler ticarette devam edelim Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Çalışmıyor musun? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çalışarak okuyorum Yorumla mᎪhᏢᎬᏒᎥ 1 yıl Hem meslek hem okul zor olmuyor mu Yorumla Soran 1 yıl Evet ama yüksek lisansla o kadar zor olmaz diye söyledi arkadaşlarım. Lisansla daha zor tabii Yorumla mᎪhᏢᎬᏒᎥ 1 yıl Ne okudunuz iki lisans? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence yapmalısın geleceği vadeden bi meslek ise.
Tabikide hayır git para kazan
Zaten daha yüksek kazanmak için master yapacağım ya hani. Kendini geliştirmek falan bilmiyorum bir şey ifade ediyor mu 😅
Heryerde okuyup duran işssiz eleman dolu sen devam et git çalış master falan yap bizler ticarette devam edelim
Çalışmıyor musun?
Çalışarak okuyorum
Hem meslek hem okul zor olmuyor mu
Evet ama yüksek lisansla o kadar zor olmaz diye söyledi arkadaşlarım. Lisansla daha zor tabii
Ne okudunuz iki lisans?
Hangi bölümleri okudun
Yap ne kaybedeceksin
Daha önce hiç yapmadin mi sennnn
olbilir
Bölüm ne
Yapmalksin